Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Carneool XL

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,30 Kg
Afmetingen (l,b,h) 0 x 6,50 x 4 cm
Omschrijving


Deze bijzondere, grote en intens rode Carneool brengt vuurkracht, warmte en aarding. Ontwikkeling van creativiteit, speelsheid, blijheid, vertrouwen op spontaniteit van het innerlijk kind. Versterkt de energie naar de buik en je aanwezigheid hierin, versterkt scheppingskracht, draagkracht en daarmee ook de vruchtbaarheid. Geeft de gepassioneerde stroom die nodig is handen en voeten te geven aan alles dat door je heen ontwikkelt en geleefd wilt worden. Open intimiteit en seksualiteit. Vertrouwen in het Leven en ontspanning hierin. Goed bij depressie, vruchtbaarheidsproblemen, bij rugproblemen en reuma. Versterkt het bloed, het basischakra, de levensenergie en levenskracht.
De energie van de carneool bekrachtigt jouw natuurlijkheid/Zijn in alle dimensies. Vrede belichamen, overgave, vreugde, vuur en passie. Breng de flow van je essentie in beweging tot in iedere cel. Volledig aanwezig zijn in dit moment, hier de rust en de acceptatie in vinden terwijl je voortbeweegt. Net als de energie van een rivier, je kan niks benoemen of vastpakken, want dan is het moment alweer voorbij. Er is puur de éénheid en volledigheid van de stroom. Alle aspecten van je Wezen komen bij elkaar. Carneool brengt eenheid, verbondenheid, acceptatie en meesterschap. Innerlijke tegenstrijdigheden en conflicten lossen op, er komt vuur, vreugde en gemak in het handelen voor in de plaats. Integratie Feniks kracht, steeds opnieuw geboren worden.

De lichtere carneolen zijn meer aan de oppervlakte van Moeder Aarde gevonden en hebben een mildere werking. Ieder kristal is uniek en er zal in afstemming een kristal voor je worden geselecteerd. Het is mogelijk bij het kopje 'opmerking' je voorkeur uit te brengen, mits beide nog op voorraad zijn zal je de door jou gekozen kleur ontvangen. 


Vindplaats: Madagaskar

Ook verkrijgbaar als knuffelsteen

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 7,50