Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Amethist Schedel (2) Amethist Schedel (2) Amethist Schedel (2)
1 2 3
 

Amethist Schedel

€ 98,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 0,20 Kg
Bruto gewicht 0,20 Kg
Afmetingen (l,b,h) 7 x 6 x 6 cm
Omschrijving

Deze bijzondere Amethist schedel (punt) draagt een diepgaand communicatienetwerk met de sterrenwezens en sterrenvolkeren. Zij verhoogt iedere ruimte in trilling en herstelt het Universeel Eenheidshart in het denken, ervaren en voelen. Maakt egoloos en belangeloos. Zij herinnert de oorspronkelijke Bron van Kennis, Liefde en Bewustzijn, voorbij mutaties die het DNA heeft opgedaan in eerdere incarnaties van het menselijke ras (zoals mindcontrol en het verliezen van de oorspronkelijke toegang tot Kennis en Liefde). Zij helpt bij de incarnatie van je essentie. Herstelt de kosmische draden (Kosmisch DNA). En helpt bij de vertaalslag van kosmische en aardse ervaringen en veranderingen, ondersteunt bij het integreren van nieuw bewustzijn en energieën. Herstelt het Hoger Zelf- Hoofd-Hart-Buik verbinding. De schedel opent de fontanel, kruin en derde oog en andere krachtpoorten en sterrenpoorten in jouw lichaam. Hiermee verhoogt je intuïtie en invoelend vermogen enorm. Helpt bij het gronden en aarden van jouw essentiekwaliteiten. Zodat je jouw spiritueel ontwakingsproces kan voltooien en als pionier je Kosmische Taak kan vervullen op aarde. Het maakt o.a. bewust van collectieve processen en planetaire invloeden waardoor veranderingen niet meer zo hechten aan het persoonlijk zelf. Het persoonlijk zelf lost op in het Universeel Hart. 
Ze komt graag helpen bij activaties, channelingen, transmissies in groepsverband zoals workshops of tijdens opleidingen. In groepsverband wordt het eenheidshart, denken, voelen en ervaren verankerd in het basisbewustzijn van ons Wezen. Er ontwaakt een prachtig eenheids liefdesveld met elkaar. Activeert de paradijscodes in het stuitje en staartbeen. De zwaarte en invloeden van de voorouders voorbij, een welkom geboorteproces van het Authentieke Zelf. Deze bijzondere schedel komt specifiek voor de Nieuwe Aarde Mens die werkt met hogere energieën en grondt en vertaalt deze persoonlijk en in groepsverband in de aardse realiteit. 

Vindplaats: Brazielië

  • Amethist is ook beschikbaar als hanger. 


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com