Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sodaliet Alienschedel - Authentieke Zelf en zielenkind belichamen

€ 99,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,29 Kg
Afmetingen (l,b,h) 5,50 x 5,50 x 6,50 cm
Omschrijving

Sodaliet Alienschedel

Een (meester)kristallen schedel, die multidimensionaal wakker en open is, is een liefdevolle intelligentie die bijdraagt aan het Evolutieplan van Gaia. Ze dragen bij aan Lichtwerk voor Moeder Aarde en de Wereldziel, Nieuwetijdsorganisaties of voor persoonlijke healing en bewustwording. Een schedel is niet vanzelfsprekend een open en wakker kristalbewustzijn. Er is inmiddels een groot commercieel kristallen schedelnetwerk. Maar bijzondere schedels die een bepaalde bedoeling in zich dragen tonen zich vanzelf en laten zich zien. Zo'n schedel heeft dan vaak ook een bewust pad doorlopen van de oorsprong van het kristal, de carver en de hoeder. Wanneer de 'vonk' overslaat en je je verbonden voelt met een schedel, is dit een bijzondere gebeurtenis. Een ontmoeting met een schedelbewustzijn die bij je hoort is een bijzondere gebeurtenis en kan je heel diep raken. Het is vaak een ontroerende ervaring waarbij enorme krachten samenkomen. Jij en het schedelbewustzijn wordt daarmee opgetild naar een hoger stadia van ontwaken. Wanneer je je geraakt/verbonden voelt met de schedel en je wilt dit graag delen, mail me gerust. Ook kijk ik met Liefde in een gratis korte afstemming me wat de samenkomst en de schedel voor jou/jullie kan betekenen. 
Het bewustzijn van de schedel draagt bij aan onthechting en samenvallen met je Ware Natuur en Kosmisch Zelf. Oplossen van kleine zelf in Universele Eenheid. Een geboorte voorbij ieder programma en conditionering tot in de kern en essentie van het leven zelf. 

Human skulls
Human skulls werken op Universele eenheidsliefde en het lichtwerk vanuit ons engelenlichaam en Hoger Hart.
Drakenschedels
Drakenschedels zijn bezield met de kosmische blauwdruk, de oorsprong van de scheppende stralen en de zachtheid van Moeder Aarde Liefde in zich. De samenkomst van Hemel en Aarde in onszelf. Het bevrijdt de kundalini energie dat als een oorspronkelijke levenslust en levenskracht de weg omhoog maakt. De scheppende Aarde- Vuur kracht in ons gaan zich inzetten voor het Hart. Een onvoorwaardelijke dienstbaarheid voor de wereldziel ontwaakt. 
Ravenschedels 
De Raven Essentie is de hoedende kracht tussen leven en dood, de geziene en ongeziene wereld, Materie en licht. Draagt bij aan verlichting en zelfrealisatie. Thuiskomen in Goddelijke Eenheid. De Ravenschedel Bergkristal opent het kruinchakra en de samensmelting met het Oorspronkelijk Zelf. 
Alienschedels
Alienschedels dragen een ongekend oorspronkelijk licht- en liefdesveld die ons ten diepste verbindt met onze kosmische sterafkomst. Ze zijn verbonden met hogere inteligenties en sterrenvolkeren. Maar ook met liefdevolle engelensferen in het universum zoals de melkweg en buiten ons zonnestelsel. Diep in het planetair bewustzijn activeren ze onschuld en onvoorwaardelijke goedhied. Gaia Liefde en eenheidsbewustzijn ontvouwt zich in heel je wezen, waardoor je samenvalt met je hartsessentie en onvoorwaardelijke liefde. Je identificatie, denken en handelen komt voort uit Hart en Universeel Eenheidsgevoel. Alienschedels dragen bij aan het samenvallen met Moeder Aarde, Gaia eenheidsliefde en de paradijsmatrix en met je Ware Natuur. 


Sodaliet Alienschedel opent en heelt het keelchakra en het vermogen tot expressie van het authentieke zelf. Versterkt innerlijke wijsheid en creatieviteit. Brengt in overeenstemming met de zielsvonk en 13 zielenlichamen en het Hoger Zelf. Helder je subtielere gevoelswereld onder woorden kunnen brengen en 'verstaan'. Sodaliet Alienschedel draagt de speelse wijsheid van het zielenkind naar voren en helpt te navigeren op de natuurlijk aanwezige innerlijke wijsheid. In je autonome goddelijke zelf staan. Geeft daadkracht en visie. Versterkt communicatieve vaardigheden zonder jezelf voorbij te gaan. Je eigen pad durven gaan. 

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com