Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ravenschedel Bergkristal - onthechting, Ware Natuur belichamen

€ 199,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,05 Kg
Afmetingen (l,b,h) 9 x 3,50 x 3 cm
Omschrijving

Ravenschedel Bergkristal

 

Een (meester)kristallen schedel, die multidimensionaal wakker en open is, is een liefdevolle intelligentie die bijdraagt aan het Evolutieplan van Gaia. Ze dragen bij aan Lichtwerk voor Moeder Aarde en de Wereldziel, Nieuwetijdsorganisaties of voor persoonlijke healing en bewustwording. Een schedel is niet vanzelfsprekend een open en wakker kristalbewustzijn. Er is inmiddels een groot commercieel kristallen schedelnetwerk. Maar bijzondere schedels die een bepaalde bedoeling in zich dragen tonen zich vanzelf en laten zich zien. Zo'n schedel heeft dan vaak ook een bewust pad doorlopen van de oorsprong van het kristal, de carver en de hoeder. Wanneer de 'vonk' overslaat en je je verbonden voelt met een Drakenschedel, is dit een bijzondere gebeurtenis. Daar komen grote krachten bij vrij. Waar de Human skulls vooral werken op Universele eenheidsliefde en het lichtwerk vanuit ons engelenlichaam en Hoger Hart, dragen de drakenschedels een kosmische blauwdruk, de oorsprong van de scheppende stralen en de zachtheid van Moeder Aarde Liefde in zich. De samenkomst van Hemel en Aarde in onszelf. Het bevrijdt de kundalini energie dat als een oorspronkelijke levenslust en levenskracht de weg omhoog maakt. De scheppende Aarde- Vuur kracht in ons gaan zich inzetten voor het Hart. Een onvoorwaardelijke dienstbaarheid voor de wereldziel ontwaakt. 

De Raven Essentie is de hoeder tussen leven en dood, de geziene en ongeziene wereld, Materie en licht. Draagt bij aan verlichting en zelfrealisatie. Thuiskomen in Goddelijke Eenheid. De Ravenschedel Bergkristal opent het kruinchakra en de samensmelting met het Oorspronkelijk Zelf. 
Het bewustzijn van de schedel draagt bij aan onthechting en samenvallen met je Ware Natuur en Kosmisch Zelf. Oplossen van kleine zelf in Universele Eenheid. Een geboorte voorbij ieder programma en conditionering tot in de kern en essentie van het leven zelf. 

Ravenschedel Bergkristal en het kristalwezen behoudt een krachtig lichtnetwerk in de schoot van moeder aarde. Dit lichtveld van liefde is een levende ankeringsplaats voor ons hart en engelennatuur. Thuiskomen in Gaia's eenheidshart, in harmonie met de natuurrijken van Moeder Aarde en je eigen Ware Natuur. Zet heldere kennis om in daadkracht en brengt voelen en denken in balans. Oplossen schaduwgedachten- en gevoelens, chaos, afgescheidenheid en reactief innerlijk kind. Brengt totale helderheid en uitlijning met de goddelijke vonk. Onbevangen openheid, geraaktheid, transparantie en integriteit van je buik opent zich. Stemt de vitale levenskracht en pranastroom af op het Hart van Moeder Aarde en de onvoorwaardelijke en nonduale essentie, de allesdragende adem. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com