Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Tijgeroog schedel f jpg Tijgeroog schedel a Tijgeroog schedel c Tijgeroog schedel b Tijgeroog schedel djpg Tijgeroog schedel e jpg
1 2 3 4 5 6
 

Tijgeroog schedel - Zielspotentieel belichamen

€ 49,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,05 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4 x 3,50 x 2,50 cm
Omschrijving

Tijgeroog schedel

 

Over kristallen schedels
Een (meester)kristallen schedel, die multidimensionaal wakker en open is, is een liefdevolle intelligentie die bijdraagt aan het Evolutieplan van Gaia. Ze dragen bij aan Lichtwerk voor Moeder Aarde en de Wereldziel, Nieuwetijdsoranisaties of voor persoonlijke healing en bewustwording. Een schedel is niet vanzelfsprekend een open en wakker kristalbewustzijn. Er is inmiddels een groot commercieel kristallen schedelnetwerk. Maar bijzondere schedels die een bepaalde bedoeling in zich dragen tonen zich vanzelf en laten zich zien. Zo'n schedel heeft dan vaak ook een bewust pad doorlopen van de oorsprong van het kristal, de carver en de hoeder. Wanneer de 'vonk' overslaat en je je verbonden voelt met een Drakenschedel, is dit een bijzondere gebeurtenis. Daar komen grote krachten bij vrij. Waar de Human skulls vooral werken op Universele eenheidsliefde en het lichtwerk vanuit ons engelenlichaam en Hoger Hart, dragen de drakenschedels een kosmische blauwdruk, de oorsprong van de scheppende stralen en de zachtheid van Moeder Aarde Liefde in zich. De samenkomst van Hemel en Aarde in onszelf. Het bevrijdt de kundalini energie dat als een oorspronkelijke levenslust en levenskracht de weg omhoog maakt. De scheppende Aarde- Vuur kracht in ons gaan zich inzetten voor het Hart. Een onvoorwaardelijke dienstbaarheid voor de wereldziel ontwaakt. 

Tijgeroog schedel integreert je zielspotentieel en zielsmissie in de persoonlijkheid. Vanuit de Grote Tijd en nonduale Essentie versterkt het potentieel van de zonnevlecht. Het 'ik'- aanvaarden als uitdrukking van de Bron. Oké zijn met de persoonlijkheid als voertuig, leiderschap vanuit het hart, je hoofd boven het maaiveld uit durven steken, je eigen weg gaan, angstloos en vol vertrouwen van de wijsheid in jezelf. Je zielskwaliteiten kennen en jezelf neerzetten in de wereld. Tijgeroog schedel versterkt je aura en aardeverbinding en helpt je eigen ruimte te bewonen. Thuis voelen op Aarde en in je lichaam. Versterkt het lichaam en helpt bij het verwerken van indrukken en emoties. Tijgeroog verwarmt en aardt je zonnekracht, creativiteit en manifestatiekracht. Versterkt gevoel van eigenwaarde en autonomie. Heft geblokkeerde energie op. Versterkt de zonnevlecht en daadkracht vanuit vertrouwen, rust en ruimte. Het kennen en accepteren van je grenzen. Maakt je doelen, passie en vuur helder en helpt hier voor te gaan. Verbetert de praktische waarnemingen en verbindt beide hersenhelften met elkaar. Goed voor de botten, de ogen en nuttig bij verkoudheid. Verzacht zelfkritiek en-of afwijzing. 

Tijgeroog is ook beschikbaar als hanger. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com