Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Ravenschedel zwarte obsidiaan a Ravenschedel zwarte obsidiaan b
1 2
 

Ravenschedel Zwarte Obsidiaan - Nonduale Essentie, Bron Eenheid

€ 125,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,03 Kg
Afmetingen (l,b,h) 7 x 3 x 2,50 cm
Omschrijving

Ravenschedel Zwarte Obsidiaan

Een (meester)kristallen schedel, die multidimensionaal wakker en open is, is een liefdevolle intelligentie die bijdraagt aan het Evolutieplan van Gaia. Ze dragen bij aan Lichtwerk voor Moeder Aarde en de Wereldziel, Nieuwetijdsoranisaties of voor persoonlijke healing en bewustwording. Een schedel is niet vanzelfsprekend een open en wakker kristalbewustzijn. Er is inmiddels een groot commercieel kristallen schedelnetwerk. Maar bijzondere schedels die een bepaalde bedoeling in zich dragen tonen zich vanzelf en laten zich zien. Zo'n schedel heeft dan vaak ook een bewust pad doorlopen van de oorsprong van het kristal, de carver en de hoeder. Wanneer de 'vonk' overslaat en je je verbonden voelt met een Drakenschedel, is dit een bijzondere gebeurtenis. Daar komen grote krachten bij vrij. Waar de Human skulls vooral werken op Universele eenheidsliefde en het lichtwerk vanuit ons engelenlichaam en Hoger Hart, dragen de drakenschedels een kosmische blauwdruk, de oorsprong van de scheppende stralen en de zachtheid van Moeder Aarde Liefde in zich. De samenkomst van Hemel en Aarde in onszelf. Het bevrijdt de kundalini energie dat als een oorspronkelijke levenslust en levenskracht de weg omhoog maakt. De scheppende Aarde- Vuur kracht in ons gaan zich inzetten voor het Hart. Een onvoorwaardelijke dienstbaarheid voor de wereldziel ontwaakt. 

De Raven Essentie is de hoeder tussen leven en dood, de geziene en ongeziene wereld, Materie en licht. De onthullende kracht van de Raaf brengt die diepst weggestopte schaduw aan het licht, klaar voor groei, transformatie en heling. In waarheid kunnen zijn met wat Is. Brengt het inzicht en de wijsheid van toepassing om iets werkelijk los te laten of het vermogen tot diepere overgave/samensmelten en toewijding. Obsidiaan verbindt het kruinchakra met het basischakra en brengt Kosmisch bewustzijn en Aarde zelf in balans. Heelt geboortetrauma en verdwaalde zielsdelen. Versterkt het aardekoord (de verbinding vanuit de staartwervels en het basischakra met het kernkristal van Gaia). Brengt inzicht, bewustzijn en geestelijke helderheid. Activeert het Geestelijk Scheppend Vuur.

Ravenschedel Zwarte Obsidiaan heelt traumatische codes in de voorouderlijn, zielengroep en ster afkomst. Draagt bij aan verlichting en zelfrealisatie. En Thuiskomen in nonduale Essentie. Je thuis en geaard voelen in de Grote Tijd. Multidimensionaal wakker en aanwezig in het NU. Heldere Kennis en Scheppende Gaven, geestelijk vuur richten zich in het hier en NU. Als multidimensionaal lichtwezen deze plek en dit moment onvoorwaardelijk aanvaarden zoals het Is. Er ten diepste mee kunnen zijn. Geen onderscheid kennen in licht en donker, wel onderscheid kennen in het Ware Zelf en de wervelingen van de mind. Geaard vanuit het hoogste Bronlicht met beide benen op de grond. Ravenschedel Zwarte Obsidiaan maakt onbewust bewust en helpt oorzakelijkheid doorzien. In Waarheid Zijn. Zwarte obsidiaan draagt de oermoeder onvoorwaardelijkheid. Deze energie versterkt het eenheidsvoelen, denken en handelen. En richt zich op eenheid, niet vasthouden aan conflicten, weerstand, strijd, dualiteit, gelijk willen, macht/onmacht, maar kent een dienstbaarheid en de Bronliefde binnenin. Een heldere daadkracht en onderscheidingsvermogen die in staat is 'ja' of  'nee' te zeggen (kwaliteit derde oog chakra). En geaard in het autonome zelf, open en verbonden met de wereld als éénheid binnenin jezelf. het Wezenlijke en niet wezenlijke kunnen onderscheiden. Spirituele volwassenheid, geen leraar buiten jezelf nodig hebben. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com