Geen producten (0)
Geen producten (0)

Amoniet - Waterwezens

€ 97,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 538,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 14 x 11,50 x 1 cm
Omschrijving

Ontmoet en ervaar de oer- Waterwezens en zeedeva’s van Gaia

In deze prachtige amoniet fossielen ligt oeroude kennis van alle levens- en bestaansvormen opgeslagen. Bezield met het bewustzijn van de waterwezens, dolfijnenmatrix en het kristallenrijk komen deze ammonieten nu naar de oppervlakte van Moeder Aarde en helpen ons bij de volgende fase van ontwaken.

In liefde vergroten zij ons bewustzijn en belevingswereld. Ze helpen ons de innerlijke veiligheid te ervaren die ons buikgevoel en aanvoelend vermogen nodig heeft om vanuit heelheid op Aarde te Zijn. Het hart- en basischakra wordt voorbereid op een verhoging van trilling en belichaming van Universele Liefde en kristallijnen geraaktheid. Een ontwapenende schoonheid waar de sluiers van het persoonlijk zelf wegvallen.

Onze intuïtieve Bronkennis die spreekt in een taal van energie, trilling, klank en kleur
mag weer gebruikt worden als een wezenlijke navigatie van onze Ware natuur. Een navigatie die van oorsprong altijd al bedoeld is geleefd te worden. Een innerlijke Kennis en Wijsheid die altijd aanwezig Is. De aansluiting met deze Intuïtieve Bronkennis bezield het alledaagse spreken en handelen en werkt door in al onze Zijnslagen. Deze energiestroom brengt onze handelingen, gedachten, keuzes en doelstellingen in het Leven in overeenstemming met het Universele Hart en wij-gevoel.

Sekinah en de witte aarde engelen brengen de ragfijne gevoeligheid van het Kristallijnen Zelf in de alledaagse realiteit. Hiermee wordt de oorspronkelijke Kennis en het aanvoelend vermogen die in eenheid is met het evolutieplan, uitgenodigd op te staan als de navigatie van ons Wezen.

De kristalspirits van de ammoniet leggen een ragfijne matrix in onze blauwdruk die lichtvoetig, optimistisch en vreugdevol is. Onthecht aanvaarden we de stroom van het leven vanuit de Vrijheid en verantwoordelijkheid van onze Ware Natuur.
Ammoniet helpt ons volkomen aanwezig te zijn vanuit een onthechte, transparante en onvoorwaardelijke staat van Zijn.
Overgave aan de stroom van al dat Is en volkomen oké zijn met je eigen aandeel/aanwezigheid hierin. Aanboren van diepere Magische Kennis en Bewustzijn en toepassen in de alledaagse realiteit. Helpt je zielskwaliteiten en jouw uniekheid neer te zetten in de wereld in b.v. werk, sociaal en maatschappelijk niveau. Het is geen rol meer, maar een natuurlijke belichaamde staat van Zijn waarin de Universele Kennis door ons heen werkt als een adem van het Leven.

Vindplaats: Madagascar

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com