Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Dsc1825
 

Citrien punt

€ 42,20 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,07 Kg
Afmetingen (l,b,h) 3,50 x 2 x 6 cm
Omschrijving

Ervaar de licht- en zonnekracht van deze A kwaliteit natuur citrien punt. Het stralende lichtveld verhoogt ruimtes in trilling. Het kristal is bezield met warme stralende zonnekracht en levensenergie. En verwarmt, opent en zuivert de ruimtes met een vreugdevolle basistrilling. Het verhelderd je denken, voelen en verscherpt de zintuigen. De citrien integreert de kosmische mannelijke energie. En maakt assertief en doelgericht vanuit een blije, lichtvoetige en optimistische oorsprong. Je zonnekracht, daadkrachten buikvuur navigeren op een hogere leiding en waarheid die vanuit je Ware Natuur herkent wordt. Doelgerichte focus, maar onthecht in het proces. Transformeert zwaarmoedigheid. De citrienen zijn bezield met kristalspirits die verbonden zijn aan het elfenrijk. Zij activeren de  oorspronkelijke joy, avontuurlijkheid, ondeugendheid, nieuwsgierigheid, magie, creativiteit en speelsheid van het magisch kind. En helpen bij het tot uitdrukking brengen van wie je Bent, laat je maar zien en geniet van al dat je Bent en door jou heen wil stralen! :)
Citrien activeert hoogste licht- en creatiekracht in de buik. Neerzetten van doelen, geeft kracht, moed, blijheid, optimisme en zelfvertrouwen. Creëert overvloed, succes en geluk vanuit eenheid en saamhorigheid. Helpt JeZelf te manifesteren, ook binnen een groep. Eigen kracht en uniekheid ankeren/aarden en neerzetten. Helpt vorm te geven aan je essentiekwaliteiten en kracht. Helpt jezelf te zijn, zichtbaar te zijn en bij zelfexpressie.
Ondersteunt de spijsvertering, maag, milt, alvleesklier, nieren, blaas en infecties.Vindplaats: Madagascar


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com