Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cactus Amethist - Geboorte Kosmische Blauwdruk

€ 263,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,30 Kg
Afmetingen (l,b,h) 13 x 11 x 9 cm
Omschrijving

Deze bijzondere Cactus Amethist is een prachtig licht dragend kristal. Het verheldert je denken en brengt het zenuwstelsel tot rust. Het reguleert de binnenkomende informatie van de lichtlichamen en subtielere ervaringswereld en brengt hierin rust en kalmte. Zodat deze wezenlijke kern in jou ervaren en geleefd kan worden. Het KristalWezen van de Cactus Amethist ondersteunt de geboorte van je Kosmische Blauwdruk. Zodat de zaadjes van je essentiekwaliteiten in je Hart tot ontkieming kunnen komen. Wie je in Wezen bent en de Hoogste bestemming die je Hart koestert is vrij om geboren te worden en wordt in overeenstemming gebracht met je persoonlijke trilling. De heldere oorsprong van het Kristal opent je subtielere gevoels- en ervaringswereld zodat dit kompas vanuit de Bron je kan gidsen en begeleiden in het Leven. Dit verdiept de verbinding met je gevoel en intuïtie.  
Het KristalWezen ondersteunt de integratie van je hogere lichtlichamen en oorspronkelijke Kennis en Gaven. Transformeert karma van de ziel en brengt gevulde vreugde vanuit rust en eenvoud. En Er ontvouwt een liefdevolle innerlijke basis voor je Kristalkind en Kristallijnen Wezen.

 Vindplaats: Zuid Afrika

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com