Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Webwinkel pyrietbol Webwinkel pyrietbol 2 Webwinkel pyrietbol 1
1 2 3
 

Pyriet bol

€ 120,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,88 Kg
Afmetingen (l,b,h) 8 x 8 x 8 cm
Omschrijving

Pyriet bol activeert het volledig potentieel in je zonnevlecht en persoonlijkheid. Helpt je innerlijke lichtkracht aan te boren en brengt je zielskwaliteiten naar buiten in het allerdaagse zelf. Geeft zelfvertrouwen en maakt oplossingsgericht van het Universeel wij-hart en je Hogere Visie die resoneert met het Evolutieplan van Gaia. 
Pyriet bol maakt blij en optimistisch. Healing oude houdingen, patronen en karakterstructuren gebaseerd op conditioneringen. Zonnelogos, vuur, scheppingskracht. Verantwoordelijkheid en leiding nemen vanuit de vrijheid van het Universele Zelf. Transformeert oude conditioneringen en activeert jouw zonnekracht en authenticiteit. De afgescheidenheid tussen Essentie en persoonlijk zelf wordt minder/lost op. Aanvaarden van je bestemming en kosmische taak. Helpt je nek uit te steken, gaan staan voor je bestemming en authenticiteit, vanuit een natuurlijke en heldere Zijnsstaat. Hogere Visie en Taak praktisch maken in doelstellingen en aardse stappen vanuit gemak en lichtvoetigheid. Je kosmische flow wordt een scheppende zijnsstaat. Oude (beperkende/karmische) karakterstructuren lossen op. Verschuilen achter een houding van zachtheid en vriendelijkheid vanuit onzekerheid maakt plaats voor helder spreken, leiding nemen vanuit het kosmisch vuur in eenheid, waarheid en integriteit. 
De kracht en kwaliteit van een bol is een vrouwelijke omhullende baarmoederliefde waarin al dat geleefd wil worden de innerlijke veiligheid ervaart om geboren te worden en te floreren in het Leven op Aarde. 


Pyriet is ook beschikbaar als hangersteen. 

Vindplaats:
Peru

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com