Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Groene Calciet

€ 185,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 4,90 Kg
Omschrijving

Deze prachtige groene calciet is een levende ankeringsplaats voor natuurwezens en het bezielde bewustzijn van de natuurrijken. Ervaar de liefdevolle wijsheid van deze kristaldeva.
Opent het Universeel Hart en wij-gevoel. Helpt bij het openstellen en zichtbaar maken vanuit je diepste belevings- en ervaringswereld. Heelt teleurstellingen en verdichting van het hart. Brengt Heling, Vrede en Acceptatie. Maakt de ruimte natuurwezen vriendelijk. Aardt je kristallijnen engelen lichaam die de empathische aanvoelende taal van de natuur, de dieren en sekinah spreekt. De groene calciet verbindt je met je buikgevoel en Hart. En helpt je bij het neerzetten van je Wezenlijke oorsprong. Brengt je in contact met je innerlijke waarheid en integriteit en helpt je hierachter te staan. De elementalen en het salamanderbewustzijn in het kristal helpen bij het transformeren en zuiveren van ruimtes, zwaarmoedige gedachten en energieën. De nimfen vlechten en ragfijn kristallijn helder web waar je sensitieve oorsprong in kan berusten, ontwaken en openbloeien. De aardewezens en boswezens brengen gronding en wortels. Zij bekrachtigen je bestaansrecht. Sekinah en de bezieling van de witte aarde engelen openen de moeiteloze, vreugdevolle en lichtvoetige oorsprong in je basisgevoel. Deze energie werkt diep ontwapenend en opent het Geluksgevoel van het Eeuwig Zelf.  
De lemurische engelen en het eenhoorn bewustzijn (die meer de bovenste lagen van de calciet bezielen) versnellen je zelfrealisatieproces en openen je multidimensionaal lichaam. Ondersteunen je Hogere Missie en integreren de ‘geboortetools’ die daarbij horen. Je oorspronkelijke kwaliteiten vinden een vertaling in de alledaagse realiteit. Maakt ruimtes licht, zacht, liefdevol, ontspannen en zuiver.

 

Groene Calciet is ook beschikbaar als hangersteen. 

Vindplaats: Mexico

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com