Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Webwinkel oranje calciet brok 3
 

Oranje Calciet

€ 25,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

Deze mooie diep warm Oranje calciet brengt speelsheid, lichtvoetigheid, blijheid en levensvreugde. Vertrouwen en bescherming voor het innerlijk kind en kristallijnen Zelf. Maakt aansluiting op de Nieuwe Aarde en integreert je oorspronkelijke Kosmische Vreugde.
Heelt tweede chakra innerlijk kind en seksualiteit. Aantrekken van gelijkwaardige relaties en vriendschappen. Zelfliefde en innerlijke Vrede. Activeert passie en levensvreugde. De oranje calciet is bezield met het elfenrijk en gecativeerd met de oranje kosmische straal. Activeert de innerlijke Godin, vuur- en scheppinskracht. Brengt het magisch kind als natuurlijk nieuwsgierig en ontwapenend kompas in je buikgevoel terug. 
Versterkt botten, skelet, gewrichten en de celgroei. Vitaliseert het lichaam. Versterkt de innerlijke staat van vrede dat maakt dat je niet in stemming, zorgen of onzekerheid zakt.

Oranje Calciet is ook verkrijgbaar als knuffelsteen.

Vindplaats: Mexico

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail:  info@nimvayu.com