Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Webwinkel hematietkwarts vlam klein 2 Webwinkel hematietkwarts vlam klein 1 Webwinkel hematietkwarts vlam klein
1 2 3
 

Hematietkwarts vlam 1

€ 65,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,60 Kg
Afmetingen (l,b,h) 9 x 5 x 16,50 cm
Omschrijving

Deze prachtige Hematietkwarts vlam opent de vrouwelijke heilige Levenskracht. Een mystieke oerkracht die vanuit het diepst van ons Zijn tevoorschijn komt. De vlam is verbonden met Hawai en de Godinnenkracht van Gaia. 

Nodigt je ten diepste uit in overeenstemming te leven met de Bron in jou. Voorbij houdingen van onzekerheid, schaamte en ingetogenheid van het persoonlijk zelf en innerlijk kind. Leef voluit! De vlam legt de ruwe diamant bloot die je in wezen Bent.

Je buikvuur en Magische creatiekracht vloeien samen met je Kristallijnen sensitiviteit en aanvoelend vermogen. Dit brengt de innerlijke zon- en maankwaliteit samen. Innerlijke man en vrouw in evenwicht. Bij deze Hematiet is de maankant versterkt en opent de innerlijke heilige magie en verbinding met je zelfgenezend vermogen. Vanuit een belichaamde basis openen in je subtielere kristallijnen lichtlichamen. Opent je subtielere gevoels- en ervaringswereld. Maakt ontvankelijk en bewust. Verdiept ervaringen van seksualiteit, intimiteit en passie. Laat Prana vrij en bewust stromen. 

Leef in overgave aan je innerlijke Bronwijsheid en Hoger Hart  Het kristal past prachtig bij de Nieuwe Aarde Mens, omdat het de heldervoelende mens helpt naar voren te komen in zichtbaarheid en leiderschap. Durf moeiteloos je nek uit te steken. Helpt overlevingshoudingen van aanpassen, inhouden, meebuigen en afstemmen overstijgen. En brengt je bij de volkomen aanwezigheid en vertrouwen op je eigen buikgevoel en innerlijke Bronwijsheid.

Deze prachtige hematietkwarts vlam bekrachtigd je vertrouwen en overgave aan de unieke weg die je gaat. 
Warmte, gevuldheid, vertrouwen en overstijgen van belemmerende gedachten en onzekerheden van het innerlijk kind. De vlam legt ervaringen bloot en helpt bij het uitspreken van je gevoel en het loslaten ervan.

Maakt helder en bewust waar je Hart zich werkelijk mee wil verbinden in het leven. Waar de werkelijke aandacht, toewijding en liefde vanuit jouw oorspronkelijkheid naar uit gaat. Voluit je authentieke Zelf Zijn! :)

Vindplaats: Madagaskar

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com