Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Webwinkel amethist uruguay 2 Webwinkel amethist uruguay 1 Webwinkel amethist uruguay
1 2 3
 

Amethist uit Uruguay

€ 103,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,14 Kg
Afmetingen (l,b,h) 9 x 8 x 13 cm
Omschrijving

Prachtige A- kwaliteit Amethist. Brengt diepgaande aarding en verruiming van bewustzijn en spirituele groei. Houdt ruimtes energetisch schoon, bezield, geaard en geïnspireerd. Amethist is een zeer spirituele steen. Diepgaande zuivering van de aura, opent spiritueel bewustzijn, derde oog en kruinchakra. Opent intuïtie en inspiratie. Uitlijning van de chakra’s, schoonmaak oud familiekarma. Verheldert het denken, vergroot bewustzijn en verscherpt de inzichten. Emotionele en geestelijke rust en stabiliteit. Doorbreken van oude patronen en helend  in moeilijke perioden. Mooi meditatiekristal. Verbindt zielenlichamen, emotioneel lichaam en lichtlichamen aan het aards Zelf. Verstoring en trauma in het incarnatieproces kan daardoor geheeld worden, waardoor er een diep aards vertrouwen en aanvaarding kan ontstaan.

Versterkt het immuunsysteem, reinigt het bloed. Bij hoofdpijn, stress, slapeloosheid, onrust, wantrouwen en onveiligheid. Spierspanningen, nekpijn en schouderpijn.


Ook beschikbaar als hangersteen

Vindplaats: Uruguay

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com