Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Webwinkel veldspaat 6 Webwinkel veldspaat Webwinkel veldspaat 1 Webwinkel veldspaat 2 Webwinkel veldspaat 3
1 2 3 4 5
 

Dubbelspaat - Bewustzijn en Universele Liefde

€ 150,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Dubbelspaat werkt bewustzijnsverruimend en verheldert het denken. Maakt de geest ongedwongen en onbevangen. Transformeert diepgewortelde overtuigingen die de groei van je Wezen in de weg staan. Bevordert spirituele groei en ondersteunt meditatie. Dubbelspaat brengt het Hart en je hoofd samen. Voelen en denken wordt één. Ondersteunt grote transformatieprocessen. Begeleid onthechting- en verlichting. Het brengt inzicht in je eigen denken, waardoor keuze en vrijheid ontstaat. De zachte lemurische engelen en Roze kosmische straal die het kristal bezielt opent de eewige liefde en vrede in het Hartcentrum. Divine Love. Maakt de geest toegankelijk om de allesomvattende eenheid als innerlijke Bron te herinneren/ervaren en integreren. 
De regenboogstraal die zo mooi het geheel van het kristalbewustzijn bezield brengt brengt speelsheid, vreugde, lichtvoetigheid en opent de onbevangen spontaniteit van het Hart. Brengt vertrouwen in je (eigen)wijsheid. Vanuit een voelend weten op je eigen pad biljven terwijl de geest open en vrij is voor groei en nieuwe informatie. De Lemurische engelen in het kristal laten je voelen dat je zelf de uitdrukking van Universele Liefde Bent. 
Dubbelspaat brengt ordening, overzicht, inzicht en inspiratie. Activeert het licht en innerlijk vuur van je Ware Natuur. 

 

Vindplaats: China

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com