Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Apofyliet in stilbiet ei Apofyliet in stilbiet ei 1
1 2
 

Apofyliet met Stilbiet ei - Gouden Baarmoeder, Goddelijke Kern

€ 545,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 7,50 Kg
Omschrijving

Ervaar de stralende lichtkracht van het Apofyliet met Stilbiet ei die iedere ruimte opent en verhoogt in trilling. De aanwezige kristalspirits die dit kristal bezielen spannen een helder en liefdevol lichtveld in de ruimte. Dit stralende lichtveld (die voelt als een engelenzon ;) is als een Thuis voor je kristallijnen essentie en hogere lichtlichamen. Je voelt je thuis in wie je bent, thuis op aarde. Dit kristallenbewustzijn opent je Wezen in Universele Eenheid voorbij de rollen van het ‘ik’ en voorbij het bewustzijn van de ziel. Je kristallijnen oorsprong gaat herkennen en navigeren in het leven waar het op resoneert. Hierdoor kan de lichtwerker in jou met de aanwezige authentieke essentiekwaliteiten zich vanuit het Hart inzetten voor de Nieuwe Aarde in al dat je Bent, in alle omstandigheden. Het lichtveld draagt het bewustzijn van de Nieuwe Aarde en integreert de steeds vernieuwende lichtcodes, waardoor je gemakkelijk meebeweegt met energieverschuivingen en veranderingen op Aarde. Vanuit luchtigheid en gemak kom je steeds meer thuis in het moment, uit het hoofd en het denkproces. Vertrouwen, kwetsbaarheid/raakbaarheid en kristallijnen onschuld van je Ware Natuur komen naar de voorgrond. De apofyliet brengt je in contact met je kristallijnen essentie en haar sensitiviteit en raakbaarheid, de naakte onschuld. En helpt jezelf direct uit te drukken/uit te spreken vanuit je wezen en buikgevoel. Je merkt dat tussengedachten van zelftwijfel of zelfoordeel steeds transparanter worden en geen grip meer hebben op je doen en laten. Je Ware Natuur komt vanzelf naar voren.
De vorm van het Apofyliet met Stilbiet ei bengt specifiek draagkracht voor de geboorte van je Goddelijke Kern, sterafkomst en Authentieke Zelf. Helpt samen te vallen met wie je in Wezen bent. Geeft vertrouwen in wat je wilt creëeren en activeert je zielskwaliteiten. Brengt inzicht en bewustzijn samen met de emotionele en aardse rijpheid zodat er speelse en belichaamde creaties tevoorschijn komen uit het Hart. De Goddelijke Moeder, de Gouden baarmoeder energie, straalt als de essentie van het kristal (door jou) naar buiten. 

Vindplaats: India

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com