Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Chrysocolla Chrysocolla 4 Chrysocolla 1 Chrysocolla 3 Chrysocolla 2
1 2 3 4 5
 

Chrysocolla - Keelchakra, Waternimfen, Groene Aarde, Blauwe Sterrenvolk

€ 205,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,41 Kg
Afmetingen (l,b,h) 14 x 11 x 7 cm
Omschrijving

Chrysocolla is een liefdevolle en krachtige steen. Een steen van vriendschap en verbondenheid. Het kristal bevat ook groene malachiet, verbonden met de Groene Aarde straal. Opent de oerverbinding met Gaia en haar natuurrijken. Brengt tot leven en verstilling tegelijk. Malachiet draagt de Groene Aarde kwaliteit in zich, die de vrouwelijke holle aarde/baarmoeder energie in bewaring houdt. Dit bevrijd levenskracht, levensenergie en orgastische seksuele energie. Maakt je oorspronkelijke levenlust en speelsheid wakker. Herstelt de verbinding met de natuur en je eigen natuur. Opent het ervarings- en belevingsvermogen vanuit je Hart, zielenkind, Lichtlichamen en je Wezen. Opent en grondt het Hart. Leef van binnenuit, vanuit jouw (eigen)wijsheid. Malachiet is een ontgiftende steen die spanningen en afvalstoffen afvoert.
Het bewustzijn van Chrysocolla is verbonden met de blauwe kosmische straal. Ontspant het ik centrum en geeft vertrouwen jezelf uit te drukken en uit te spreken. Het bewustzijn van dit kristal is verbonden met planeet chiron. Chiron ondersteunt het volbrengen van je zielsmissie. Uitdagingen het hoofd te bieden en confrontaties aan te gaan. Het kristal geneest oude wonden en helpt op te ruimen en heling te brengen waar de ziel gewond is geraakt. 

Chrysocolla transformeert (innerlijke) strijd. En helpt bij verwerking en zuiveren van emotionele belasting. Heeft een kalmerende en harmoniserende werking. Brengt troost, vergeving en innerlijke tevredenheid. Ontkrampt angsten van de ziel die de persoonlijkheid in het dagelijks leven beinvloedt. Opent keelchakra en communicatie, helder en direct spreken vanuit de waarheid van het hart. Brengt je in verbinding met de spontane en lichtvoetige oorsprong van het Magisch Kind. Chrysocolla helpt om weer te voelen en ervaren vanuit de beleving van onschuld en openheid, vanuit de ogen van het Universele Hart. Hardnekkige patronen en overtuigingen kunnen transformeren. Je gevoelslichamen kunnen thuiskomen in je praktische aard en leren samenwerken. Chrysocolla brengt je in verbinding met je innerlijke heilige magie. Goed bij PMS en menstruatiekrampen. 

Vindplaats: Congo.

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com