Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Bergkristal kluster Bergkristal kluster zij aanzicht
1 2
 

Bergkristal Kluster Peru

€ 175,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,60 Kg
Afmetingen (l,b,h) 13 x 11 x 10 cm
Omschrijving

De kristallisaties van de Bergkristal kluster Peru wijzen alle kanten op  (kluster) en creëren daarmee een energetisch lichtnetwerk in de ruimte die de energie in ruimtes verhoogt, zuivert en lichter maakt. Het kristal wordt bewoont door een hoog bewustzijn, luchtwezens en lichtmeesters. Ondersteunt de voltooiing van de incarnatie en het belichamen van je volledig potentieel. Het kristal resoneert met de energie van Peru en de kracht van de zon en de maan. Bergkristal kluster Peru trilt mee met een heilige inwijdingspoort uit Peru. Een inwijdingspoort die de symbolieke kennis en bewustzijn in bewaring houdt, het keelchakra van Moeder Aarde. De taal van trilling, klank en energie. Onze systemen kennen dit ook, als iets klopt 'resoneert' het en voelen wij het als waar. Deze gevoelstaal die voortkomt uit het keelchakra wordt ondersteunt door het kristal. Door samen te werken met het kristal verhoogt je symbolieke kennis en aanvoelend vermogen. Een innerlijke oorspronkelijke taal van ons diepste Wezen en Ware Natuur ontvouwt zich. 
Het kristalbewustzijn leert ons toegewijd te zijn aan de waarheid van het Hart. 

Bergkristal bevat een zeer zuivere licht- en liefdestrilling die door alle angsten en verstoringen in het systeem heen dringt. Activeert jouw hoogste licht en potentie. Opent kruinchakra, bewustzijn, helderheid van geest, maakt licht open en blij.  Bergkristal geeft energie en kracht. Opent de levensmeridiaan dat je sterker verbindt met Moeder Aarde, het Leven en je basisdraagkracht vanuit een kosmische herinnering van je oorsprong.  Dit meest zuivere kristal bevat alle spectrumkleuren van de regenboog en herstelt de chakra’s tot een gezond functioneren. Vitaliseert lichaam en geest. Herstelt de basisstroom van het leven en kan daarmee ook voor de menstruatie ondersteunend zijn. Goed voor nieren, hart en rug. 

Vindplaats: VS, Brazilië, Madagaskar, India, Sri Lanka, Myanmar, Kenia, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Polen, Frankrijk

Ook verkrijgbaar als knuffelsteen en hanger.
Gerelateerd product: Koord


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com