Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Bergkristal vrije vorm Bergkristal vrije vorm 1 Bergkristal vrije vorm 2
1 2 3
 

Bergkristal regenboog - Kruinchakra, Christus Hart

€ 50,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,47 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6,50 x 4,50 x 10 cm
Omschrijving

Prachtige heldere bergkristal bezield met meerdere regenbogen en lichtwezens. Verstekt je inzicht en helpt bij de ontwikkeling van je levensvisie. Brengt Joy en lichtvoetigheid en helpt bij een staat van innerlijke vrede en tevredenheid. Brengt de concentratie van de geest de daadkracht en de vreugde en speelsheid van het innerlijk kind samen. Ondersteunt meditatie en verlichtingsweg. Overgave. Het kristal sluit aan op de witte kosmische straal en het Christus grid. Helpt zelfzuchtige houdingen overstijgen en (her)innert het Universeel EenheidsHart. 

Bergkristal bevat een zeer zuivere licht- en liefdestrilling die door alle angsten en verstoringen in het systeem heen dringt. Activeert jouw hoogste licht en potentie. Opent kruinchakra, bewustzijn, helderheid van geest, maakt licht open en blij. Goed voor nieren, hart en rug. Bergkristal geeft energie en kracht. Opent de levensmeridiaan dat je sterker verbindt met Moeder Aarde, het Leven en je basisdraagkracht vanuit een kosmische herinnering van je oorsprong.  Dit meest zuivere kristal bevat alle spectrumkleuren van de regenboog en herstelt de chakra’s tot een gezond functioneren. Vitaliseert lichaam en geest. Herstelt de basisstroom van het leven en kan daarmee ook voor de menstruatie ondersteunend zijn.

Vindplaats: Madagaskar

Ook verkrijgbaar als knuffelsteen en hanger.
Gerelateerd product: Koord


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com