Geen producten (0)
Geen producten (0)

Spiegel Apofyliet

€ 38,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,36 Kg
Afmetingen (l,b,h) 10 x 7,50 x 7 cm
Omschrijving

Spiegel Apofyliet opent de kristallijnen onschuld van het hart- en innerlijk sterrenkind. Het heeft een ontwapenende kwaliteit die je hart en gevoelslichamen opent. Het herinnert je aan je Ware Natuur en oorspronkelijk Zelf. Brengt zachtheid, veiligheid en aarding voor je subtielere gevoels- en belevingswereld. Maakt dat je duidelijk en helder jezelf kan uiten en neerzetten in de wereld. Helpt bij het manifesteren van dat wat Wezenlijk geleefd wil worden in je. Zuivert en verhelderd. Ontkrampt dieperliggende spanningen. Maakt helder en open.

Dit specifieke kristal ondersteunt zelfexpressie, het keelchakra en helpt bij het woorden vinden voor je innerlijke wereld. Het moedergesteente geeft gronding en stabiliteit. Het rode aspect in het kristal resoneert met ons innerlijk vuur en passie, tweede chakra en magisch kind. De lichtblauwe delen ondersteunen de weg van de ziel en onze sterafkomst.
Het kristal is bezield met heldere, tere lichtwezens die de eenheid in onszelf leren voelen. Het spiegelt de eenheid van Zijn. We zijn uitdrukking van de Bron. Helpt angsten overwinnen en ondersteunt innerlijke groei en bewustwording.

 

Vindplaats: India

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com