Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Maansteen bol1
 

Zwarte Maansteen bol

€ 35,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,30 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6,50 x 6,50 x 6,50 cm
Omschrijving

Zwarte Maansteen bol draagt een mooie zachte vrouwelijke, maar krachtige energie. Deze bijzondere steen die sterk in verbinding staat met de maan, laat je hele organisme meestromen met het ritme van de natuur, Moeder Aarde, het Universum, één stroom, één beweging. Jij bent deel van deze cyclus, uitdrukking van de Bron. Maasteen geeft een diepe oerherinnering in de basis over jouw bestaansrecht in dit geheel. Zij helpt bij de verwerking van emotionele en psychische stress, onrust, verdriet en disbalans. Fysiek brengt zij verzachting in de voortplantingsorganen en helpt de hormonen in balans te brengen. Zij brengt een veilige, geborgen en warme bedding in de basis.
Een bolvorm heeft van zichzelf een vrouwelijke, koesterende omhullende kwaliteit. De zwarte Maansteen bol bevrijd onderdrukt licht, bevrijd je oorspronkelijke vrouwelijke essentie in al haar facetten. Brengt licht en donker samen, kracht en zachtheid, het vrouwelijke is zowel voelend en ervarend als scheppend en creërend. Bevrijding van seksualiteit, creativiteit en het innerlijk kind. Overstijgen van dualiteit, twijfels, en afwegingen. Brengt alle kwaliteiten samen als een liefdevol innerlijk geheel zonder jezelf, een ander of bepaalde eigenschappen af te wijzen of uit te sluiten. Onvoorwaardelijke liefde en acceptatie voor heel wie je Bent en al dat Is. 

Vindplaats: India, Sri Lanka, Australie

Ook verkrijgbaar als knuffelsteen en hanger.


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 

Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com