Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Jade

€ 125,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,10 Kg
Afmetingen (l,b,h) 14 x 5,50 x 19 cm
Omschrijving

Deze prachtige A - kwaliteit Jade is verbonden met de lichtkracht van Gaia en het Aarde Engelenrijk. Ze geeft troost, geborgenheid, rust en vrede. Laat je voelen dat je uitdrukking bent van eenheid en Liefde zelf Bent. Aarding en veiligheid vinden in jezelf. Aanvaarding van Al dat Is. 

Jade opent een staat van vrede, acceptatie, éénheid, verbinding, vergeving en opent de boeddha staat in het hart. Universeel, emotioneel en geestelijk hart geïntegreerd in persoonlijk zelf hart. Eenheids- denken, voelen en creëren. Geeft diepe rust, ontspanning en kalmte. Zachtheid, troost en Liefde. Geeft veiligheid in intimiteit en contact, heelt oude angsten omtrent relaties en seksualiteit. Maakt open vanuit de zachtheid van het hart. Aanwezig zijn in buik, emotionele lagen en daar veiligheid en rust in vinden. Kalmeert zenuwstelsel en het hart. Stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen. Zet je met beide benen op de grond. Helpt vorm te geven aan de passie van het hart. Ondersteunend voor de huid, haren en slijmvliezen.

Vindplaats: Pakistan

Jade is ook beschikbaar als hangersteen

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com