Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Fluoriet Engel

€ 64,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,10 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4,50 x 2 x 7,50 cm
Omschrijving

Fluoriet Engel

Engelen zijn lichtgidsen uit de Bron en tonen zich soms samen met ervaringen van Universele Eenheid en Vrede. Als een liefdevol en stralend licht(wezen). Het zijn gidsen van het Hoger Zelf die waken over de ingang naar hogere dimensies (vanaf het Hartchakra en hoger). 
Engelen zijn verbonden met het element lucht en staan voor het vormloze. Ze begeleiden ons naar het samenvallen met de nonduale realiteit en helpen ons bij het overstijgen van het kleine zelf. Zoals een 'ik' gericht wereldbeeld, stemmingen en emoties. Ze brengen licht en expansie.
Engelen zijn lichtgidsen die o.a. heling, troost, en vrede brengen. Ze laten ons voelen verbonden te zijn met een groter geheel. Wanneer engelen aan ons verschijnen worden we overrompeld door Liefde, mededogen, vrede, overgave en compassie. Eigenlijk vallen we dan samen met ons innerlijk Universeel licht. Het zijn dragers van licht en helpen ons in overeenstemming te komen met ons oorspronkelijk zelf. 

Fluoriet Engel brengt beide hersenhelften in evenwicht, zowel de mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten. Het hart en je gevoel (vrouwelijke kwaliteit) en je praktische daadkracht/ scheppingskracht (mannelijke kwaliteit) gaan samenwerken. Ook de Hemel en Aarde verbinding versmelt. Je kosmisch bewustzijn en hogere intuitie valt samen met je allerdaagse zelf. Je aardse energie wordt meer dienstbaar aan je Kosmische Taak en je Kosmisch Zelf verrijkt en verruimt je alledaagse zelf. Fluoriet Engel herstelt verstoring in de DNA structuren en herstelt bij ziekte en infecties. Opent intuïtie, inzichten, communicatieve vaardingheden en creativiteit. Herstelt de kosmische draden (kosmisch DNA). Rangschikt opnieuw de energiesystemen en herstelt het lichaam tot een goed en gezond functioneren. Hardnekkige patronen lossen sneller op. Het wordt duidelijk voelbaar waar je Wezen werkelijk de liefde, aandacht en toewijding in wil leggen in het Leven vanuit je Ware Natuur. 

Goed voor de huid, de cellen en de slijmvliezen.

Fluoriet is ook beschikbaar als hanger. 

Vindplaats: Verenigde Staten, Groot-Brittannie, Australie, Duitsland, Noorwegen, China, Peru, Mexico, Brazilie.

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com