Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Amethist Engel

€ 64,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,10 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4,50 x 2 x 7,50 cm
Omschrijving

Amethist Engel 

Engelen zijn lichtgidsen uit de Bron en tonen zich soms samen met ervaringen van Universele Eenheid en Vrede. Als een liefdevol en stralend licht(wezen). Het zijn gidsen van het Hoger Zelf die waken over de ingang naar hogere dimensies (vanaf het Hartchakra en hoger). 
Engelen zijn verbonden met het element lucht en staan voor het vormloze. Ze begeleiden ons naar het samenvallen met de nonduale realiteit en helpen ons bij het overstijgen van het kleine zelf. Zoals een 'ik' gericht wereldbeeld, stemmingen en emoties. Ze brengen licht en expansie.
Engelen zijn lichtgidsen die o.a. heling, troost, en vrede brengen. Ze laten ons voelen verbonden te zijn met een groter geheel. Wanneer engelen aan ons verschijnen worden we overrompeld door Liefde, mededogen, vrede, overgave en compassie. Eigenlijk vallen we dan samen met ons innerlijk Universeel licht. Het zijn dragers van licht en helpen ons in overeenstemming te komen met ons oorspronkelijk zelf. 

Amethist Engel is een krachtige spirituele steen. En brengt je zielsvonk in overeenstemming met je Mens-zijn. Dit helpt bij het samenvallen met je Hoger Hart en jouw Unieke Zelf. Brengt vertrouwen en overgave aan het bewandelen van jouw pad. Integreert zielskwaliteiten, brengt inzichten en vergroot je intuïtie. Amethist Engel brengt zuivering van de aura, opent spiritueel bewustzijn, derde oog en kruinchakra. Uitlijning van de chakra’s, schoonmaak oud familiekarma. Verheldert het denken, vergroot bewustzijn, brengt inspiratie en verscherpt de inzichten. Amethist brengt emotionele en geestelijke rust en stabiliteit. Doorbreken van oude patronen en helend  in moeilijke perioden. Mooi meditatiekristal. Verbindt zielenlichamen, emotioneel lichaam en lichtlichamen aan het aards Zelf. Verstoring en trauma in het incarnatieproces kan daardoor geheeld worden, waardoor er een diep aards vertrouwen en aanvaarding kan ontstaan. 

Versterkt het immuunsysteem, reinigt het bloed. Bij hoofdpijn, stress, slapeloosheid, onrust, wantrouwen en onveiligheid. Spierspanningen, nekpijn en schouderpijn.

Amethist is ook beschikbaar als hanger. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com