Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Schelp bol
 

Fossiele schelp bol - Goddelijke Vonk, ontplooiing

€ 26,30 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,03 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6 x 6 x 6 cm
Omschrijving

Fossiele schelp bol draagt een prachtige oorspronkelijke trilling in de essentie van het kristal. Het begeleid de ziel naar Huis en ondersteunt de incarnatie en de ontplooïng van de ziel in het leven op Aarde. Verbindt met je sterafkomst en Goddelijke Vonk. Herinnert in het hart en celbewustzijn directe uitdrukking van de Bron te Zijn. Geeft vertrouwen in jezelf. Brengt een gevoel van heelheid, vervulling en vertrouwen. Ondersteunt de incarnatie van je zielsdelen, lichtlichamen en energielichaam. Gevuld vertrouwen in het nu. Heling geboortetrauma, en vormt een prachtige begeleiding bij geboorte en dood. 
Leven vanuit vertrouwen, lichtvoetigheid en Vreugde. Basisvertrouwen in het leven op aarde en je heel en verbonden voelen met het Universum. De Bron in jezelf. Brengt je in contact met de directe ervaring onvoorwaardelijke liefde zelf te Zijn. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com