Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Seleniet spiraal 3
 

Seleniet spiraal 3 Eenhoorn, Lemurië

€ 15,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,29 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4,50 x 4,50 x 15 cm
Omschrijving

Deze prachtige seleniet spiraal 3 draagt o.a. de energie van de engelen, Lemurië en het eenhoornbewustzijn. Verbindt ons met onze oorspronkelijke Kennis en Gaven en heeft een ontwapenend liedesveld die ons Hart en de bedoeling van ons Hart opent en integreert. Verzacht ons lichaam en opent je Ware natuur voorbij de persoonlijkheidsjassen, beperkende karakterstructuren en gewoontes. Zwaarmoedigheid, zorgen, stemmingen etc van het kleine zelf worden vanzelf transparant en lossen op. Maakt open, helder en kristallijn. Seleniet spiraal helpt van je heldervoelendheid je kracht te maken en in te zetten voor je zielsopdracht op Aarde. Verbonden met lemurië, eenhoorn energie en sekinah. Verbind met Nieuwe Aarde frequenties, nieuwe lichtmeridianen, walvissen en dolfijnen. Dit is een prachtig Nieuwe Aarde kristal die je helpt je essentie te leven op aarde. Integreert je kosmisch hart.  

Selenietspiraal is een gipsachtig gesteente, dat maakt seleniet erg gevoelig voor vallen en stoten! Ook kan seleniet niet in water!

Vindplaats: Verenigde Staten, Mexico, Rusland, Oostenrijk, Griekenland, Polen, Duitsland, Frankrijk, Engeland.

Seleniet is ook beschikbaar als hanger. 

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com