Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Groene Opaal vlam - Natuurrijken Moeder Aarde

€ 62,50 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,63 Kg
Afmetingen (l,b,h) 7 x 7 x 12 cm
Omschrijving

Groene Opaal vlam is bezield met de natuurrijken van Moeder Aarde. Met name het elfenrijk die een oorspronkelijke vreugde en lichtvoetigheid meebrengt in de devabezieling van het kristal. Het haalt de herinnering aan de paradijsmatrix en de Nieuwe Aarde trilling in ons omhoog en helpt ons liefdevol samen te werken met Moeder Aarde en haar natuurrijken. Opent onze kristallijnen waarneming en subtieler buikgevoel. Opent het aanvoelen van de ongeziene wereld van o.a. de Deva's en natuurwezens. Helpt onze ziel, voelen en begrijpen waar we onze zielskwaliteiten en hoogste liefde, toewijding en aandacht van het Hart voor in willen zetten in de wereld. Vergroot inlevingsvermogen en compassie, gezonde nederigheid en begrip vanuit het Hart. Ondersteunt zelfreflexie en brengt inzicht. Brengt innerlijke vrede en het vermogen om te voelen wat je voelt in het Nu, dit brengt inzicht en groei. Heft innerlijke strijd en blokkades op. Helpt de wil samen te brengen met het Hart. Geeft zelfvertrouwen en rust, aanvaarding en acceptatie. Groene opaal vlam verbindt ons met Levenskracht en Levensenergie.
De vlam vorm heeft van nature een activerende werking, vanuit een oerkracht in onszelf. Activeert het kosmisch vuur in de chakra's. De vrij donkere kleur groen in de steen brengt aarding en stabiliteit, van daaruit kan bewustzijnsgroei en ontplooing van het zielspotentieel plaatsvinden. 

 

Vindplaats: Madagaskar

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com