Geen producten (0)
Geen producten (0)

Blauwe Aragoniet bol - Dolfijnen Matrix, Engelenlichaam

€ 153,90 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,85 Kg
Afmetingen (l,b,h) 8 x 8 x 8 cm
Omschrijving

Blauwe Aragoniet bol is een heldere, liefdevolle en zachte steen. Bezield met de Dolfijnen Matrix en Lemurië ontspant en aardt blauwe aragoniet ons gevoelslichaam en engelenlichaam. Spreken vanuit het hart en woorden vinden voor onze subtiele gevoels- en belevingswereld. Verbonden met het Universeel geheel, geaard in je eigen kern. Blauwe Aragoniet bol activeert het zielspotentieel in het persoonlijk zelf. Stroom van creativiteit, lichtvoetigheid en levensvreugde. Vertrouwen in de natuurlijke stroom van je authentieke zelf. Het tot uitdrukking brengen van je Ware Natuur, door vanuit gemak en eenvoud jeZelf te Zijn. ondersteunt het incarnatieproces en de inwijdingen die we doorlopen in het leven. Begeleiding bij persoonlijke en kosmische transities. Healing basisvertrouwen, hart- en keelchakra. 
De bolvorm heeft van natuur een omhullende, troostende, koesterende werking. Herinnert Universele eenheid, verbonden voelen met een groter geheel. 

Vindplaats: Pakistan

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com