Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Kambaba jaspis bol
 

Kambaba Jaspisbol - Groene Aarde, Heling Basischakra

€ 135,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,37 Kg
Afmetingen (l,b,h) 10 x 10 x 10 cm
Omschrijving

Kambaba Jaspisbol

 

Kambaba Jaspisbol draagt een liefdevol en krachtig aardebewustzijn. Ze verdiept de verbinding met Moeder Aarde en de natuurwezens. En is bezield met de energie van de Groene Aarde, Merlijn, het Drakenrijk, de Aarde Engelen en Waterwezens. Kambaba Jaspis is een beschermende steen die aardt bij grote veranderingen en ondersteunt spirituele inwijdingen van de ziel. De Kambaba Jaspisbol draagt liefdevol bij aan lichtwerk en aardehealingen en verdiept de intuïtieve verbinding met Moeder Aarde en haar natuurrijken. Ze bekrachtigt het helend en genezend werken met je handen, als werktuigen van het Hart.
De Kambaba Jaspisbol nodigt de ziel ten diepste uit Thuis te Zijn in jeZelf en op Aarde. En begeleidt de incarnatie van de zielsvonk en de ontplooiing van jouw Uniekzijn. Kambaba Jaspis activeert en heelt het basischakra en brengt harmonie en stabiliteit. Brengt draagkracht en vertrouwen om uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Weten dat je alles in je draagt wat je nodigt hebt. Vertrouwen hebben in jezelf en je intuïtie. Vanuit zachte kracht op eigen benen staan. Je eigen weg vinden en de stroom van het Hart bevrijden en volgen.
De Kambaba Jaspisbol legt onze ongetemde en ongerepte Ware Natuur bloot en begeleid het samenvallen met de Hartsessentie. Kambaba jaspis bekrachtigt het immuunsysteem en beschermt bij straling en toxische stoffen. Het heeft een reinigende, beschermende en stabiliserende werking. Ondersteunt vriendschappen en relaties. Weten wat je wil en daarvoor gaan. 


Vindplaats: Madagaskar

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00