Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Gele calciet 2
 

Gele Calciet - Gouden Moeder Aarde, Magisch Kind

€ 24,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Afmetingen (l,b,h) 9 x 7 x 5 cm
Omschrijving

Gele Calciet

Gele Calciet brengt speelsheid, lichtvoetigheid, blijheid en levensvreugde. Vertrouwen en bescherming innerlijk kind en kristallijnen Zelf. Maakt aansluiting op de Nieuwe Aarde en integreert kosmische vreugde. Het kristalwezen van de Gele Calciet is verbonden met Gouden Moeder Aarde en vrouwelijke creatiekracht. Vanuit de Grote Tijd (zelf)vertrouwen, overgave en genade belichamen. In volste vertrouwen open staan voor het Leven en het onbekende. Integreert het magisch kind en gouden kind. En activeert creatieve scheppingskracht. 
Versterkt botten, skelet, gewrichten en de celgroei. Vitaliseert het lichaam. Versterkt de innerlijke staat van vrede dat maakt dat je niet in stemming, zorgen of onzekerheid zakt.

Vindplaats: Mexico, Peru, Brazilië, Spanje, Belgie, Groot-Brittannie, IJsland, Roemenie, Verenigde Staten, Tsjechie, Slowakije

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail:  info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00