Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Serafiniet schijf
 

Serafiniet schijf - Serafijnen, Bronliefde

€ 189,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,22 Kg
Afmetingen (l,b,h) 9 x 7 x 3 cm
Omschrijving

Serafiniet schijf


Serafiniet schijf is een krachtige en genezende steen. Bezield met het bewustzijn van de serafijnen (de hoogste engelenorde) verbindt het kristal ons met de Bron in onsZelf en onvoorwaardelijke Liefde. Het ontspant en opent het hartchakra en schept ruimte en verbinding om te leven vanuit het Hart. Krachtig kristal die ondersteunt bij meditaties. Opent derde oog en heldere waarnemingen en inzichten. Opent kruin en de herinnering van je sterafkomst, herstelt de verbinding met de Bron in jezelf en kunnen aarden in eenheid en heelheid. Vrede kennen. Wijsheid van de ziel belichamen. 
Schept fucus en doelgericht handelen. Het kristal draagt de bezieling van het drakenrijk in zich en activeert het kosmisch vuur. Ondersteunt de samenkomst van Kundalini en Shakti. Het divine vrouwelijk vuur van het eeuwig zelf die vanuit de schoot opwaarts stroomt door de wervelkolom en samenvalt met de divine mannelijke energie als de Bron die zichzelf ontmoet. Ondersteunt verlichting en zelfrealisatie. Versterkt en beschermt het energielichaam. 

Vindplaats: Siberië


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00
€ 89,00