Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Lapis lazuli Lapis lazuli 1
1 2
 

Lapis Lazuli Afghanistan - Blauwe Kosmische Straal, heling keelchakra en derde oog

€ 350,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,71 Kg
Afmetingen (l,b,h) 2,50 x 10 x 27,50 cm
Omschrijving

Lapis Lazuli

 

Bezield met de Blauwe Scheppende straal en drager van oorspronkelijke Kennis en Bewustzijn. Het kristalwezen van Lapis Lazuli staat in verbinding met het blauwe sterrenvolk en Alcyone. Begeleidt de voltooing van de incarnatie en bescherming van onze lichtlichamen. Zodat we vanuit onze Mutidimensionale Zelf op aarde kunnen Zijn. Activeert de zielsvonk- en blauwdruk in de persoonlijkheid.
Activatie Gouden kosmische straal in je zonnevlecht, geboorte van het Volledig potentieel. Waardoor je geboorte kan geven in het leven aan datgene dat werkelijk geleefd wil worden vanuit de Bron in jou. Opent derde oog en heelt keelchakra. Brengt beide in evenwicht en harmonie. Bevordert heldere communicatie. Helpt de waarheid onder ogen te komen. Oplossen van conflicten. Bevordert spirituele groei. Brengt expansie van bewustzijn en thuiskomen in Stilte. Van daaruit ontstaat inzicht, kennis en bewustzijn. Helder en waarachtig spreken en het vermogen werkelijk te luisteren. Balans en evenwicht in vriendschapsrelaties. Activatie drakenstaart, roert onaangeboorde kennis en kracht aan. Persoonlijk zelf lost op in Universeel Zelf. Lapis Lazuli is een bijzondere en krachtige steen die bijdraagt aan de geboorte van de Nieuwe Beschaving. 

Vindplaats: Afghanistan

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com