Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kyaniet - Zielsvonk, Keelchakra

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,25 Kg
Afmetingen (l,b,h) 13 x 6 x 6,50 cm
Omschrijving

Kyaniet

Kyaniet opent en heelt het keelchakra en stemt af op je zielsvonk. Brengt kristalheldere geaardheid voor je hart en ziel. Het verruimt bewustzijn en ordent je denken en voelen. Verdwaalde en verloren zielendelen worden geholpen bij de voltooiing van je incarnatie. Kyaniet ondersteunt het direct en helder spreken vanuit de kern van je Wezen. Helpt knopen door te hakken en vertrouwen vinden in de hogere leiding binnenin. Brengt vertrouwen, kracht en zelfverzekerdheid in het onbekende. Ondersteunt creatieve zelfexpressie. Kunnen aarden in je eigen licht en authenticiteit. Eigen woorden vinden voor je innerlijke wereld. Je zielskwaliteiten integreren en vanuit je zielsmissie in de wereld staan. Oprecht Zijn met wat er is. In waarheid met het Hoger Hart zijn. 

Het kristalwezen staat in verbinding met verschillende sterrenvolkeren en draagt een hoge intelligente beschaving in haar bewustzijn.

Vindplaats: Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00