Geen producten (0)
Geen producten (0)

Amethist Healing Staaf 1 - Merlin, Merlina en het Drakenrijk

€ 350,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,91 Kg
Afmetingen (l,b,h) 22 x 8,50 x 7 cm
Omschrijving

Amethist Healing Staaf 1 

Deze top A- kwaliteit Amethist is een prachtig meesterkristal van diep donkerpaars amethist en toch helder en licht-doorlaatbaar door de hele healingstaaf. 
Een uniek meesterstuk met een enorme kracht. Bezield met de paarse scheppende straal, Merlin, Merlina en het Drakenrijk. Je komt thuis in de heldere intuïtieve waarneming van het Hoger Zelf als een natuurlijke wijsheid en kennis binnenin. Helpt bij het indalen van je intuitie en het Bronweten in het denken, doen en voelen. Je lichaam als heilige Tempel van Licht en Multidimensionaal bewustzijn ervaren. Ontvang healingsenergie uit de aarde, Deva's en Natuurrijken van Moeder Aarde. Samenwerken met de Scheppende Stralen. De Amethist Healing Staaf is een prachtige healingstool voor energiewerk, zowel persoonlijk- en Wij-Hart, als voor de Sekinah Aarde- Wereldziel. Helpt je werken met de planten-medicijnkennis uit de aarde, kristalkennis, drakengidsen en healingsenergie van merlin, merlina als natuurmedicijn. De Amethist maakt ontvankelijk voor je natuurlijke intuïtieve Kennis en Gaven, en helpt je je zielsmissie  herinneren en vorm te geven. Activeert het scheppende vuur van de zielsvonk. Geest, hart en innerlijk kind vallen samen. De Amethist Healing Staaf bundelt en richt energie. Draagt je naar de belangeloze staat van het Hartchakra en draagt bij aan emotionele healing en verlichting van het innerlijk kind. 

Amethist is ook beschikbaar als hanger. 

Vindplaats: Brazilië 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00
€ 89,00