Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Heulandiet
 

Heulandiet - Inwijding Universele Oermoeder Wijsheid, Overgave, Overvloed

€ 299,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 3,80 Kg
Afmetingen (l,b,h) 25 x 14 x 13 cm
Omschrijving

Heulandiet


Deze bijzondere Heulandiet geode herstelt de verbinding met Moeder Aarde en het leven. Opent de gevoelsherinnering van de ziel 'IK BEN heel'. Heulandiet begeleidt de geboorte- en incarnatie van de ziel en opent de Universele Eenheidsherinnering. Vanuit overgave je zielskwaliteiten aanvaarden en je plaats vinden in het leven. Je vrij en thuis voelen in de natuurlijke scheppingskracht en creatieve expressie van de ziel. Ontkrampt de baarmoeder, seksuele organen en opent de natuurlijke kracht en oerwijsheid van het lichaam. De intuitieve oerwijsheid van de ziel stroomt speels in de wereld. Helpt het verleden los te laten, ook op cellulair niveau. Vanuit je Ware Natuur in vertrouwen en overgave in het leven te staan. Brengt je cellen, het lichaam en gevoelswereld in overeenstemming met de natuurlijke trilling van vreugde en overvloed. Opent eenheidsgevoel en gelijkwaardigheid. Verbinden in vrijheid. Schept acceptatie in jezelf en het pad van de ziel. Uitdagingen vanuit vertrouwen en de natuurlijk aanwezige oerwijsheid aangaan. Heelt onzekerheid, angst, spanning die leiden naar competitie, jaloezie of vergelijkingsdrang. Samenvallen met het Hart en je Ware Natuur. Overvloed aantrekken. 
Bezield met de rode aarde draken energie. Geeft vuur en kracht aan ideeën. Activeert de scheppende creativiteit van het Magisch Kind. Activeert Levenskracht. Brengt innerlijk zachtheid en kracht samen. Het Hart en het innerlijk vuur vallen samen. Bezield met de zachte vrouwelijke aarde engelen energie. Maakt oordeelloos, geeft inzicht en overzicht. Creëert een dieper begrip over het Leven, het bestaan en onszelf. Helpt dingen vanuit een ander/onthecht perspectief te bekijken. Zien met mededogen en compassie van het Hart. Brengt tevredenheid en innerlijke rust. Doen vanuit Zijn. 

Vindplaats: India

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00
€ 99,00