Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Amoniet - Interstellair geheugen

€ 29,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,04 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6,50 x 5 x 2 cm
Omschrijving

Amoniet - Interstellair geheugen

 

Amoniet is een oeroude fossiele schelp diep verweven met de geboorte van de sterren, het zonenstelsel en de evolutie van Gaia. Ammoniet draagt een interstellair geheugen en herinnert je hele wezen ten diepste dat alles uit hetzelfde sterrenstof en Bronliefde bestaat. Het spiraal is als een landkaart die het karmische pad van de ziel, de evolutie en Tijdloze Essentie daaraan voorbij vertegenwoordigt. Amoniet draagt het levenslicht van de waternimfen en zee deva's. Water is de directe verbinding met al het leven. Zelf besta je ook grotendeels uit water. Amoniet brengt inzicht in het waterbewustzijn, de kern en oorsprong van je emoties, maar ook hoe je liefdevol met water kunt omgaan. Water is geheugen dragend en is als een vijver de spiegel van bewustzijn. Emoties reflecteren het denken. Amoniet opent de kruin naar het Bronlicht en het Basischakra naar de Aarde. En schept de mogelijkheid om vanuit het Hoger zelf met mededogen en compassie naar de weg die je mens-zijn gaat te kijken en het liefdevol bij de hand te nemen. Deze levensvorm is maar een kleine manifestatie in het geheel en groots in haar eigen niveau van bestaan. Je draagt alles in je wat je nodig hebt, gevoed en doordrongen van Universele Kennis en bewustzijn, straalt jouw hart de Liefde van waaruit je geboren bent. Het is onderdeel van de menselijke levensreis om te leren door middel van ervaring. Tijdloze Essentie, de Bronliefde binnenin is je natuurlijke gids, levenskracht die jou begeleid in het spel van tijd, ruimte, karma, leven en dood. Het Kristalwezen begeleidt je ten diepste naar eenheidsliefde terwijl je toegewijd kan spelen in de vorm. In de wereld, maar niet van de wereld bewandel je het pad van 'jouw'  ziel met de levensreis en de leermomenten voor groei die jij daarin te ontdekken hebt. Amoniet draagt je naar Heelheid van Zijn waardoor je in overgave en onthecht de authentieke weg van de ziel bewandeld en tegelijkertijd de karmische greep ervan kan overstijgen. Spelend in de vorm is het Liefde die je draagt. 

Werken met de kracht van amoniet
De blauwdruk van het spiraal brengt alles naar één punt. Hiermee kan je gericht liefdevolle intenties in het lichaam activeren. Leg de amoniet bijvoorbeeld op het hart en nodig het uit alle cellen en al je zijnslagen in overeenstemming te brengen met de Bronliefde van waaruit je bestaat. Elke energie heeft een trillingsfrequentie, amoniet brengt deze frequentie en trilling over via het water en voedt zo al je zijnslagen met de frequentie van die intentie. Het maakt eenpuntig in je concentratie en helpt je werkelijk toegewijd over te geven aan een geopenbaard inzicht of doel.
Op het derde oog geplaatst schept het bewustzijn, interstellair geheugen, kosmische kennis en expansie. 
Je kan de amoniet vasthouden en op elke gewenste plek op je lichaam neerleggen. Brengt diepgaande aarding, stroming, nieuwe levensenergie en versterkt Universle liefde en Wijsheid. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00