Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Kwarts geode marokko
 

Kwarts Geode 16 kilo! - Gaia, Kristallijnen Moeder Aarde

€ 250,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 16,10 Kg
Afmetingen (l,b,h) 45 x 25 x 25 cm
Omschrijving

Kwarts Geode


Kwarts Geode uit Marokko. Aangesloten op het kernkristal van Gaia vult ze ruimtes met lichtkracht en sereniteit. Ruimtes worden voelbaar open, helder en in energietrilling verhoogt. Het kristal wordt bewoond door heldere en liefdevolle kristalwezens die je helpen bij de geboorte van je eigen kristallichamen en je oorspronkelijke sensitiviteit. Een innerlijk gevoel van veiligheid en vertrouwen neemt toe. De beide helften passen op elkaar als één geheel. Een geodevorm heeft een omhullende baarmoederkwaliteit waardoor een koesterende onvoorwaardelijke basis in jezelf en in de ruimte wordt geactiveerd. Het helpt om in alle eenvoud en vanzelfsprekendheid jezelf te Zijn en geboorte te geven aan dat wat werkelijk geleefd wil worden. De kristaldeva en de moeder aarde spirits die het kristal bewonen zijn verbonden aan de dolfijnenmatrix en de paradijsmatrix, er ontstaat een herinnering aan Thuis... in jeZelf, Thuis op Aarde, Thuis in de Goddelijke Eenheid. 

Let op! In principe kan dit kristal alleen afgehaald worden bij NimVayu. Vraag eventueel naar de verzendmogelijkheden indien gewenst. 

Vindplaats: Marokko

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00