Geen producten (0)

Let op, op dit moment zijn er geen workshops meer beschikbaar!

Het is essentieel voor (gevoelige/nieuwetijds) kinderen hun magie in alle vanzelfsprekendheid te mogen leven. Op deze dag is deze natuurlijke kwaliteit van de kinderen orde van de dag en ontmoeten ze gelijkgestemden. Op een speelse, luchtige en magische wijze gaan we samen aan de slag met een het maken van een toverstaf, de kracht van kristallen, de geneeskracht van de planten en meer…

Veel Nieuwetijdskinderen kennen het gevoel van zich anders voelen dan anderen, zich niet helemaal thuis voelen op aarde, een gevoel van eenzaamheid en onbegrip uit de omgeving. Onveiligheid en angsten ontstaan waar deze kinderen niet de basis draagkracht ervaren om hun gevoeligheid te mogen leven op aarde. Het is tijd dat daar verandering in komt!

De workshop is geschikt voor kinderen tussen 8 en 13 jaar. Overleg voor kinderen met een andere leeftijd is altijd mogelijk.

Veel nieuwetijdskinderen hebben van nature prachtige helende kwaliteiten.

Ze voelen bijvoorbeeld aan wat hun broertje of zusje nodig heeft qua voeding, kristallen, kleuren van dekentjes of gewoon een helende hand op het buikje.
Ook zijn er zo veel kinderen die contact hebben met engelen, kinderen die precies de kracht van kristallen voelen en kinderen die precies alle sferen aanvoelen.
Het is een natuurlijk weten en innerlijk weten die een bedoeling heeft geleefd te worden op aarde. Deze kinderen komen met zo veel inzicht, wijsheid, puurheid en helende krachten, zo veel natuurlijke kwaliteiten waar in het dagelijks leven en op school lang niet voldoende ruimte, spiegeling of begrip voor is.

De kinderen hebben de ruimte in hun leven nodig, het begrip en de aandacht deze kwaliteiten te ontwikkelen.
Ook is het heel belangrijk dat ze elkaar ontmoeten en weten dat ze niet alleen zijn. Er is uitdaging, prikkeling en begeleiding nodig om vorm te geven aan datgene wat in ieders specifieke geval nodig is. Zo is het voor de een belangrijk om te leren gaan met fijngevoeligheid, voor de ander belangrijk om te leren gaan met boodschappen van engelen, overledenen etc. en weer voor andere kinderen een must om hun healerschap, kristal en/of kruidenbewustzijn te ontwikkelen. En dit alles werkt voor iedereen dan ook heel uniek waar respect en begrip voor nodig is.

Al langere tijd voel en weet ik dat ik een opdracht/roeping heb kinderen hierin te begeleiden.
Zelf heb ik deze ontwikkelingsweg doorlopen met veel gevoelens van eenzaamheid, niet begrepen worden en angsten om door andere kinderen raar gevonden te worden. In mijn pubertijd heb ik een aantal jaren mij volledig gericht op hekserij waarin ik mijn natuurlijke verbinding met Moeder Aarde, de planten en dieren deels kon terugvinden, herstellen en uitleven. Heerlijk vond ik het om magische koekjes te bakken, toverdranken te maken en in kruidenpannetjes te roeren! Veel dingen las ik jaren later in boeken terug die ik als kind vanzelf al deed, zoals paars licht visualiseren bij hoofdpijn en bomen met elkaar verbinden door er lintjes in te hangen etc. 

Tot nog toe was de begeleiding van kinderen gericht op coaching van de ouders d.m.v. healing/reading. En ik geef hulp en inzicht op hun weg om in de opvoeding de essentie van het kind te behouden en te stimuleren hun essentiekwaliteiten te ontwikkelen. 
Nu voelt het als het moment om ook met de kinderen zelf aan de slag te gaan! Wat ik erg spannend vind moet ik eerlijk zeggen ;) wel krijg ik heel vaak te horen dat kinderen bij mij zich in een totaal ongedwongen sfeer helemaal op hun gemak voelen en een diep natuurlijk vertrouwen hebben en zichzelf kunnen zijn. Mijn 'tool' om de workshop aan te gaan zal dan ook zijn, mezelf zijn ;)

Samen met mijn vriend Robin (die superleuk is met kinderen, gaat helemaal op in zijn eigen kind zijn haha) ben ik gaan zitten en hebben we in 2 uur een gehele kinder- workshop/miniopleiding samengesteld die vanaf januari 2014 van start zal gaan.

De miniopleiding zal bestaan uit 2 lessen van 2,5 a 3 uur.
In deze dagen gaan we een toverstaf maken, leren de kinderen eigen kruidendranken en middeltjes te maken, leren ze alles over kristallen en het gebruik hiervan en leren ze 'healingstools' te gebruiken voor kwaaltjes in de familie, zichzelf te beschermen etc. De workshop is inclusief alle materialen, zoals kristallen, kruiden, basisstoffen, potjes, pannetjes, drinken etc.
Er zit geen lunch bij en van te voren is het handig zelf een 'toverstok' in het bos uitgezocht te hebben. Deze zullen we in les 1 gaan verfraaien met kristallen, zakjes, recepten etc.
De workshop bedraagt maximaal 8 deelnemers.

De workshop kan plaatsvinden bij een minimum van 4 kinderen.
Op afspraak.


Voor meer informatie kan je mailen naar info@de-kristalbel.com