Geen producten (0)

  

 

 

________________________________________________

 

Meer weten over mijn consulten?

 

________________________________________________

 

 

Over Manon en in het kort de stappen die zij zette in het leven.

 

Ik ben Manon van der Wolf, oprichtster van NimVayu. Zoals velen heb ik van kinds af aan gevoeld,  en intuïtief geweten dat er een wereld is voorbij de fysieke wereld van waaruit we ons lijken te  begeven. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als zeer jong meisje niet het verschil kon voelen of begrijpen tussen een ‘jij’ en een ‘ik’. Pas later kon ik dit bewust herkennen als de open herinnering aan de Gouden Baarmoeder, de Bron waar we allen een uitdrukking van Zijn. Mijn ontwakingsproces is nooit echt ‘begonnen’, maar kan ik beter beschrijven als dat het zich steeds verder heeft gerealiseerd naar het alledaagse zelf. En tegelijkertijd is de ontwaking een blijvende ontvouwing die onophoudelijk gaande is. Langzaam werd de kloof tussen mijn Ware Natuur en het ikje/ego van het persoonlijk zelf steeds kleiner. Tot het moment dat het met elkaar versmolten raakte en ik de Vrijheid en Ruimte in iedere cel kon herkennen en voelen wat mijn wezen altijd al heeft geweten vanuit de Broneenheid.

Mijn jeugdjaren waren gericht op het leggen van een aardse fundering en het bekendraken met mijn sensitiviteit.

In mijn jeugdjaren voelde ik me vaak eenzaam en kon ik mezelf niet herkennen in de wereld om mij heen. Ik vond een toevlucht in wat destijds ‘hekserij/groene magie’ genoemd werd, waarin ik de oerverbinding met het ritme van de natuur en Gaia hervond en mijn passie voor geneeskrachtige kruiden ontdekte. Toch bleven er nog veel innerlijke vragen onbeantwoord. Ik was in conflict met een diep weten en brandend verlangen naar Vrijheid en de rol die ik in de aardse structuren diende te vervullen. Laten begreep ik pas dat ik deze weg nodig had om geboorte te geven aan wie ik werkelijk ben. Hierdoor heb ik dit ook tot in de stof en het maatschappelijke kunnen gronden en belichamen. Ik rondde mijn VWO af en ging reizen.

Na mijn reis maakte ik een allesbepalende keus:

Ik besloot geen erkende studie te volgen, maar ging op mijn intuïtie af en deed een 3- jarige opleiding kruidengeneeskunde. Daaruit voortvloeiend volgde nog een opleiding Master/Healing/Reading/Coaching en een yoga/meditatie/verlichtingsweg.
In 2012 voelde het noodzakelijk om ook de aardse, praktische en zakelijke kant gronding en wortels te geven om vanuit mijn hart en wezen dienstbaar te kunnen zijn aan het ontwakingsproces van anderen… Ik opende de Zelfrealisatie/Healing/Reading/Coaching praktijk De Kristalbel (nu NimVayu).

Sessies bij Manon

Ik help je in een veld van nederigheid, integriteit en wederzijds respect graag het ‘onwaar zelf’ te doorzien zodat je Ware Natuur van eenheid zich kan ontvouwen en door je heen kan stralen. Ik help je graag te doorzien welke saboteurs, karma of ego nog versluierend werken. Door hier bewustzijn op te ontwikkelen versnelt de weg van onthechting, zelfrealisatie en vrijheid. Niks van het ego of deze saboteurs is ‘fout’! Het is puur hoe o.a.de setting van onze ‘mindstructuur’ is opgebouwd.
Vaak al met één sessie mag er een diepgaande reading plaatsvinden over je zielenweg, de levensopdrachten die je als gezin bijvoorbeeld met elkaar hebt, je eigen weg, karmische lessen die nog in de weg zitten om je levenstaak te belichamen en nog veel meer. De readingen worden ervaren als heel herkenbaar en geeft de spiegeling die nodig is om vanuit eigen kracht nieuwe stappen te zetten. De healingen zijn bijzonder krachtig en brengen de eerste maanden daarna vaak al een enorme shift. Vaak kunnen mensen zich na een paar maanden al niet meer voorstellen hoe ze de oude manier van leven gehandhaafd hebben en volgehouden hebben.

Mijn zachte, heldere, maar doortastende aard wordt ervaren als een integer energieveld waarin jouw wezen zich kan ontvouwen in het multidimensionaal en kristallijnen zelf.
Reacties als; ‘geraakt in de kern’, ‘integer’, ‘bewustmakend’, ‘verhelderend’ en ‘transformerend’ komen vaak terug.

De healingen zijn gericht op het belichamen van je Ware Natuur en oorspronkelijkheid leven op aarde. Vooral in alle natuurlijkheid en vanzelfsprekendheid. Tijdens de sessies is er een integere verbinding en spiegeling waardoor de meest subtiele en verfijnde lagen van je essentie zich kunnen manifesteren. 

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

 

Een aantal cliënt ervaringen

 • 'Wauw dankjewel, wat een intens mooie 
  Reading die ik kan ervaren en herkennen 
  vanuit zowel mijn hart, denken en zijn.'

 • 'Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld na een sessie!'

 • ‘Het was heel mooi en verhelderend, Manon, de sessie. Het heeft meer rust en inzicht gebracht. Dank je voor je zuivere, warme en diepgaande healing’.

 • ‘Wat een prachtige reading weer! Het geeft inzicht en duidelijkheid.’

 • De healingen die Manon bij mij heeft gedaan, hebben voor mij heel veel betekend. Manon wist altijd heel goed te vertellen waar ik stond in mijn persoonlijke ontwikkelingsproces. Haarfijn kan Manon beschrijven wat er zich allemaal afspeelt binnen in mijn hele systeem. Tot in de kleinste details. Echt heel bijzonder vind ik deze fijngevoeligheid. En ondanks dat ik mezelf regelmatig sterk kan veroordelen heb ik dit oordeel nooit gevoeld bij Manon! Dat is voor mij erg belangrijk geweest om na elke healing weer een volgende bij haar te boeken. Haar healingen zijn zuiver en in mijn ervaring onvoorwaardelijk liefdevol. Als geen ander weet ze ook prachtig te vertellen welke energieën er in en om mij heen actief zijn. Voor mij ging er een wereld open. Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zoveel verschillende wezens en kosmische en aardse energieën in verbinding met mij actief zijn, voor mijn proces op weg naar het belichamen van wie ik werkelijk ben. Lieve Manon, dankjewel vanuit mijn hart voor de hulp die je me geboden hebt op het gebied van liefde, werk en gezin. En bovenal bij het liefdevol bijstaan in het ontdekken van mijn diepere lagen zodat ik steeds meer ben gaan leven in plaats van overleven!’

 • Lieve Manon.

  Dank je voor de prachtige diepgaande healing. Al een aantal keren de opname nageluisterd en ik voel wat een prachtig cadeau erin besloten ligt. Mijn essentie zijn en ervaren, altijd al aanwezig, maar mijn  identificatie lag meestal elders. Soms mocht ik eraan proeven maar nu steeds meer maskers,  ideeën en overtuigingen loslaten, voel ik steeds meer..ik ben...
  Van alles passeert de revue deze week aan gedachten, oordelen, subtiel ego, maar ik kijk er naar en laat het gaan. Steeds meer ( be-) rust ik erin..
  Dank je Manon voor je pure aanwezigheid, waarin mijn naaktheid, kwetsbaarheid en kracht zich laten zien..

  Liefs Marion