Geen producten (0)

 

 

 

NimVayu Privacy document volgens AVG richtlijnen.

 

NimVayu
Manon van der Wolf
Poststraat 29a
9648JM Wildervank

NimVayu is een Zelfrealisatie, MasterHealing, Reading en Coaching praktijk voor de gevoelige en bewuste Nieuwe Aarde Mens.  De begeleiding en consulten  worden gegeven door Manon van der Wolf.

Voor een goede begeleiding is het noodzakelijk dat ik, als uw consultant een cliënten dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de AVG. Uw dossier bevat aantekeningen over uw persoonlijk profiel en gegevens over de gedane sessies en aankopen van producten van NimVayu.

 

Bijhouden van cliëntendossiers

In het cliëntendossier wordt bijgehouden “wie, wanneer en waarom” .

Deze persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van service providers MailChimp en Shoppagina. De verslagen staan op de harde schijf van onze beveiligde computer en zijn alleen toegankelijk vanuit de locatie van de NimVayu praktijk.  Foto’s en persoonlijk profielen  bevinden zich in een afgesloten archiefkast.

Door NimVayu gebruikte software applicaties waarin persoonsgegevens worden gebruikt:

  • Mollie voor betalingsverkeer
  • MailChimp voor marketing doeleinden
  • Shoppagina voor de webwinkel
  • Outlook voor de opslag cliëntgegevens en emails
  • WeTransfer om audiobestanden te versturen.

 

Rapporteren datalekken

Mocht privacy gevoelige informatie gestolen worden, dan zal dit worden gemeld bij de autoriteit persoonsgegevens.

 

Medewerker

Robin de Visser heeft als systeembeheerder en uitvoerder van de financiële administratie toegang tot de persoonlijke gegevens van cliënten . Voor Robin de Visser is het duidelijk hoe de persoonlijke gegevens beschermd dienen te worden.

We hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.