Geen producten (0)

Moeder Aarde channeling (via Anymeeting)

Mogelijke data en tijden 2014
Let op, op dit moment zijn er geen workshops meer beschikbaar!


- Vrijdag 30 mei 2014 van 19:00 tot 20:00
- Vrijdag 4 juli 2014 van 19:00 tot 20:00
- Vrijdag 24 oktober 2014 van 19:00 tot 20:00
- Vrijdag 28 november 2014 van 19:00 tot 20:00

Kosten:
€ 22,50 per keer of € 20 vanaf 3 inschrijvingen.

Lees hier de ervaring van een deelneemster
Lees hier nog een ervaring

Meer informatie:
Een dieper ‘weten’ van onze roots en de Bron ontwaakt diep in onze cellen en het DNA van de Mensheid. We zijn als het ware de band met onze basis aan het herstellen en komen meer en meer thuis in ons eigen basischakra. Hier hoort een diepe aanvaarding van Al dat Is en een diepe zelfacceptatie/aanvaarding bij. Een besef van ons bestaansrecht vanuit het organisme. Liefde voor ons lichaam en materie. Voor de bezielde fysieke bestaansvormen. 

Wat kun je merken?
Als een natuurlijke reactie op dit proces ontstaat de wens om dichter bij de natuur, de planten, de dieren en Moeder Aarde te komen. Dit lijkt een wens van ons ‘kleine zelf’ die het gewoon leuk vindt om in de zon te liggen of naar de vogeltjes te luisteren. Maar als je je goed afstemt, zul je merken dat iets veel groters in je dit voelt. Dit is een veel dieper proces vanuit onze Devine die de oorspronkelijke Eenheidsstaat nog kent en diep van binnen ‘weet’ dat niks afgescheiden is. Het is een wens om de natuur niet meer als een plek buiten onszelf te beschouwen, maar om de massale zonnekracht diep in de cellen te kunnen voelen als een mega scheppingskracht die ook Jij heet, om de klanken van de vogels écht te horen, hun essentie en schoonheid in ons organisme te kennen, om de medicinale krachten van de natuur te snappen als een vanzelfsprekende staat van Zijn die een natuurlijk contact heeft met de essentie van de planten en om ons écht verbonden en Een te voelen met Al dat Is.

Wat is een Moeder Aarde Channeling, waarom zou je mee willen doen en wat heeft dit met bovenstaand verhaal te maken?
Tijdens het bereiden van de Wilgentinctuur afgelopen week ontstond er een mega healing die door de gehele blueprint en overziel van de Wilg heen ging. Alle uitlijningen moesten hersteld worden en voelden deels verward, ik kreeg o.a. de boodschap door dat de Wilg te vaak is gemanupuleerd en gekruisd. Ik voelde allemaal beelden door komen van rare vormen en kleuren die de Wilg niet herkende als van zichzelf. Er was grote verwarring voelbaar in de Blueprintdraden. Door de healing kon de Wilg weer aangesloten worden op zijn oorspronkelijke Totemkracht. Diepe dankbaarheid van Moeder Aarde bezielde de kracht van de Wilgen overziel, de individuele bomen, de wilgenthee die verpakt in de winkels liggen tot aan de tinctuur die ik aan het bereiden was. Door alle lagen van het bestaan kwam de oorspronkelijke bezieling van de Wilg weer tot leven. Mijn persoon wilde weer doorgaan met het activeren van de volgende flesjes, want ik had nog meer te doen die dag, maar niks van mij kon meer bewegen. Er was iets veel groters dan ik zelf aan het werk. Een diepe dankbaarheidstraan rolde over mijn wang en toen kreeg ik de innerlijke boodschap: Dit soort activaties zou zo veel krachtiger zijn met meer mensen die de liefde voor de planten, dieren, deva’s en Moeder Aarde voelen! En we zouden in sneltreinvaart onze oorspronkelijke verbinding met Moeder Aarde weer voelen. Omdat er vaker boodschappen van Moeder Aarde doorkomen, voelt het heel kloppend Moeder Aarde channelings te geven die voor groepjes mensen zijn bedoeld. Via Anymeeting wordt er een ‘alleen luisteren’ gesprek aangemaakt (dit krijg je in een link per mail van te voren toegestuurd) waarna we ons gezamelijk afstemmen en beginnen met de channeling die ik zal begeleiden. Je hoeft zelf niks te zeggen of te doen, uiteraard is er wel ruimte voor een vraag.

Wat haal je op?
Door deze channelings zullen oorspronkelijke celherinneringen wakker worden, oerkennis over de medicinale kracht van planten ontwaken in je bewustzijn, je zult meer duidelijkheid gaan voelen over jouw plek in het geheel, je zal je gedragen voelen door de liefde en de schoonheid van de schepping. Er zullen boodschappen uit het natuurrijk komen, boodschappen van de Devas’s en de overziel van bepaalde dieren. Ook zullen specifieken energieen van planten gechanneld worden, waardoor het niet meer een plant is die je als een object buiten jezelf waarneemt, maar zul je de essentie diep in je organisme voelen en snappen. In het dagelijks leven krijg je als vanzelf meer feeling met de zorg voor het milieu, je lichaam, voeding en waar wel of geen geld aan te willen besteden. Je krijgt meer bewustzijn op het zorgdragen vanuit liefde voor de basisbehoeften van het bestaan, huis, geld, werk. Uiteraard beklijft het meer als je vaker meedoet. Dit zal voor iedereen anders zijn. Afhankelijk van waar je staat op je pad en in je bewustzijn.

Annuleringsvoorwaarden>
Een channeling kan tot aan 2 dagen voorafgaand kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Bij annulering of verplaatsing binnen deze 2 dagen wordt de gehele channeling prijs in rekening gebracht.