Geen producten (0)

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten  € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Baby Healing/Reading


Baby healing is een bijzondere en mooie manier om verdieping in de verbondenheid en contact met je baby te ervaren, en elkaar in Wezen te ontmoeten. Iedere baby draagt een unieke en oorspronkelijke blauwdruk/Goddelijk DNA. Deze blauwdruk bevat alle kosmische en multidimensionale informatie van de baby. Het is de eerste manifestatie van eenheid in de stof. Het is een allesomvattend weten die de essentie van de baby in zich draagt. Deze blauwdruk is vrij van levensbestemming of karmische informatie en persoonlijke doelen in het leven. Het is de meest oorspronkelijke essentie van bewustzijn van de baby. Later incarneert ook het hoger zelf, de ziel en pas na de geboorte ook de persoonlijkheid in. 
Tijdens de zwangerschap is een baby puur bewustzijn en resoneert volkomen mee met de energie van de moeder. Het leert de energieën op aarde alvast kennen via de ervaringen van de moeder. (zie bewuste zwangerschap en zelfgerealiseerd moederschap voor meer informatie over healing voor de moeder). Het is geen toeval dat je bij elkaar bent en dat de baby jou als moeder/jullie als ouder heeft gekozen. Dit heeft te maken met jouw/jullie energietrilling van wie je in Wezen Bent die herkenbaar is voor de baby. Hierdoor ben jij de juiste persoon om bij op te groeien. Dit heeft vaak met een bewustzijnsgroei van de ziel te maken. De ziel heeft een bepaalde bedoeling in dit leven en dan komt het beste bij jou tot z’n recht, tot ontplooiing en ontwaking. Andersom tilt de baby jouw ook op naar een hoger plan van jeZelf.


Wat is een baby Healing/Reading?

  • Er is altijd alle ruimte voor jouw eigen inbreng en vragen.
  • Er komt naar voren wat de baby nodig heeft voor het behoud van zijn of haar oorspronkelijkheid op Aarde.
  • Waarom jullie bij elkaar zijn in dit leven.
  • Waarin jullie je elkaar optillen naar een hoger plan.
  • De healing bereid de schoot tijdens het dragen of de geboorte voor zoals bedoeld voor jou en de baby. Deze gewijde heilige ruimte wordt geïnstalleerd/verzegeld voor jullie samen.
  • Het is een integere intuïtieve afstemming waarbij we de baby laten vertellen 
  • Deze healing kan heel goed wanneer er een miskraam heeft plaatsgevonden/of gaat plaatsvinden. Alles kent z’n eigen bedoeling, ook als een ziel incarneert zonder intentie om in een persoonlijkheid op aarde z’n rol te spelen. Toch heeft de zwangerschap al z’n hoogste bedoeling vervuld! De healing kan een mooie en fijne manier zijn om hier meer bewustzijn over te krijgen waardoor er vrede kan ontstaan.  
  • Indien wenselijk kan er gekeken worden naar ondersteunende kristallen die bij het Wezen van je baby past.

 

Ik kijk er naar uit om alle prachtige bewuste nieuwe aarde kindjes te ontmoeten in hun licht!