Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten  € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Geboorte geven aan je kindje, jezelf en het universum in jou. Nieuwe tijds moederschap en zelfrealisatie


De grote shift van weggeven naar Zijn in de vrouwelijke schoot en schepping van de Nieuwe Wereld vindt nu plaats. 
Onze voorgaande generaties leefden nog veel meer vanuit de 'rol' als vrouw en wat het inhoudt om vrouw te zijn. Gaandeweg in de emancipatie is er al veel afgelegd van deze rol, maar heeft het zich ook weer verplaatst naar nieuwe rollen, waarin je van alles tegelijk lijkt te moeten kunnen in je leven als vrouw. En kent in de kern nog vaak een weggeefstand, pleasen, schuldgevoel, verantwoordelijkheidsgevoel en meebuigen terwijl de waarheid van het hart of integriteit van de buik er niet achter staat. Deze opgeslagen onbewuste gewoontepatronen in onze buik zijn mechanismes die ons ik en persoonlijk zelf nog kunnen aansturen. Voordat je geboorte kan geven aan jeZelf waardoor je hart in je buik gedragen wordt als het ware, dienen deze onbewuste patronen zichtbaar te worden en afgelegd te worden. In de weg terug naar huis (de herinnering aan de Bron in jou) leg je steeds meer van deze valse identiteiten af op alle lagen van je wezen. 


Maak als vrouw je schoot vrij van pijn, zorgen en onveiligheid. Voor de geboorte van het Nieuwe Wereldbewustzijn.
Wanneer jouw schoot vrij is van schaduw en pijn (sluiers van het kleine zelf) kan de universele jij (de Bron in jou) geboren worden en zichZelf tot uitdrukking brengen in al dat je Bent. Dit is ook wat de nieuwe Aarde kinderen nodig hebben om geboren te kunnen worden in heel hun wezen en oorsprong. 

Al bij het openstellen voor een kindje begint de voorbereiding van de incarnatie en het geboorteproces. Niet alleen van het kindje (in de fysieke vorm), maar ook een diepere vormloze Universele geboorte van het Zelf in jou. Bewust of onbewust ga je voelen wat er nodig is om de weg vrij te maken. Langzaamaan wordt je je bewust van rollen die het ik-ego in stand houd, maar geen werkelijke steun krijgen van binnenuit. Een diepgaande introductie aan de natuurlijke stroom en Bron in jou dient zich aan voorbij de rollen van het persoonlijk zelf. Dit kan een confronterende fase zijn en vraagt om opruiming, van dat wat geen werkelijke steun krijgt van binnenuit. Alles wat qua trillingsniveau niet natuurlijk aanvoelt voor het a.s kindje zal je voelen als iets dat je uit je leven wilt elimineren. Een discriminerende bronwijsheid wordt wakker en nodigt de innerlijke man uit naast je buikintegriteit en waarheid van het hart te staan. Dit vindt bij iedere vrouw op haar eigen tijd, ritme en manier plaats. 

Gaandeweg in de zwangerschap verdiept deze realisatie zich in al je zijnslagen. Dit alles is een natuurlijke voorbereiding om ruimte te maken voor de Universele Bron in jou en de trilling die je kindje herkent vanuit de Bron. De Nieuwe Aarde kinderen hebben een trilling van vreugde, vertrouwen,onvoorwaardelijkheid en bewustzijn nodig om zich in heel hun Zelf te kunnen manifesteren op aarde. 
Als jij je Thuis voelt in jezelf, bewust en wakker bent, schoon van de rol die je denkt te moeten zijn, kan je schoot de heilige tempel van creatie worden die het bedoeld is te Zijn. 
In deze bedding blijft de kristallijnen onschuld, sensitiviteit, aanvoelend vermogen en bewustzijn van de kinderen behouden. En kunnen in die heelheid ook in de stof (het fysieke en emotionele lichaam) zich veilig voelen. Hieruit voortvloeiend komt hun intelligentie en wijsheid tot uitdrukking in creativiteit en de kwaliteiten (later) van hun persoonlijkheid. Vanuit wie ze in wezen zijn en niet wat ze aangeleerd hebben. 


Zelfgerealiseerd moederschap
Op een gegeven moment kan het gebeuren dat de shift plaatsvindt. Je bent niet meer het persoonlijk zelf en de rol als (aanstaande) moeder die in haar ontwakingsproces meer expandeert terug naar de Bron in jou, maar de Bron die zich manifesteert in de rol als moeder. Een onvoorwaardelijk geven ontwaakt. 
Velen zullen in deze tijd van evolutie het pad van onthechting lopen te midden van alles, zonder zich af te zonderen van de 3d realiteit op een heilige berg. Beide is oké trouwens, het een is niet beter dan het ander. De Bron ademt en speelt door ons heen als een ogenschijnlijke afgescheidenheid in het spel van Leven, het ervaart en kijkt door ons heen en in deze vrijheid van zijn kunnen we de rol als moeder opnieuw geboren laten worden. 
 

Ben je zelf een bewuste nieuwetijds-(voorbereidende/dragende) moeder en ontwakende in zelfrealisatie en wil je hierin verdieping brengen die bij jou past? Of ken je een vrouw waarbij dit aansluit? Stuur dit bericht gerust door. Samen geven we geboorte aan een ontwaakt wereldbewustzijn.