Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten  € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Elk dier draagt een blauwdruk (een allesomvattend weten die de essentie van het wezen in zich draagt), die een bedoeling kent voor de Nieuwe Aarde. 

   

 In het contact tussen mens en dier vindt er een telepathische en gevoelsmatige informatie overdracht plaats die beiden optilt naar een hoger plan/bewustzijnsniveau.

 
Dieren healing/reading 30- 60 min. inclusief opname!
Al jaren geef ik net als voor mensen, healing/reading op ziel- en essentieniveau voor dieren. Dieren kunnen niet praten in de afgescheiden taal die wij hebben geleerd om zichzelf duidelijk verstaanbaar te maken. De healing/reading is een fijne manier om woorden te geven aan datgene waar je de vinger niet op kan leggen, het bekrachtigt je innerlijk weten en het verdiept het contact en zelfvertrouwen in omgang met je huisdier(en). Ook kan de healing en reading helpen ter verheldering voor het maken van bepaalde keuzes. Soms loop je als dierenvriend tegen iets aan wat belangrijk voelt (dit kan fysiek of emotioneel zijn) waar je graag meer helderheid en inzicht over krijgt. Tijdens de healing/reading komen vaak boodschappen van de dieren zelf naar voren en laten ze zelf zien waar de energie en aandacht naartoe wil gaan. Ook kan er tijdens deze sessie gekeken worden naar de innerlijke oorzaak van een bepaald fysiek/emotioneel probleem. Ter ondersteuning wordt er, indien van toepassing, advies gegeven over b.v. kruiden en- of kristallen. 

 

Totemdier reading van 30- 60 min. inclusief opname!
Wil jij graag weten welke totemdieren bij jou horen? Wat zegt hun energie en kracht over jou? Op welke manier helpen ze je op jouw zielenpad? Welke bedoeling/bestemming ligt er in hun kracht verborgen voor jou om te ontdekken en ontwikkelen? Welke natuurlijke kracht/energie weerspiegelen de totemdieren van jouw Ware Natuur? 

 

Dierenvriend reading van 30-60  min. inclusief opname!
Wil je graag weten welke zielenbestemming jij en je huisdier samen hebben? Waarom jullie bij elkaar zijn en wat jullie elkaar zowel op aards- als op zielsniveau leren? Wil je graag weten wat jouw dierenvriend allemaal te vertellen heeft? Ontdek het in deze bijzondere reading. Ik kijk er naar uit om alle bijzondere wezens weer te mogen ontmoeten...