Geen producten (0)

Ik maakte een nieuwe website, maar worstelde nog een tijd met hoe ik mijn praktijk precies vorm wilde geven. (Wat voor soort cliënten, en wat ik daar dan precies mee zou doen etc.) Ik wist dat ik er een verandering in aan wilde brengen  t.o.v. hoe ik mijn praktijk voorheen gehad had, maar had dat nog niet onmiddellijk concreet.

Gedurende de zomer leek alles moeizaam te verlopen, het lukte nog niet er goed schot in te krijgen.
 
De omslag kwam pas echt nadat ik met Chris Pouw een ervaringsweek in Zwitserland had gedaan. Ik veranderde opnieuw mijn website, (overigens in de maanden  daarna nog een tijdlang regelmatig), maar dat was ook een ontdekkings- en voel proces over wat wel en niet kloppend voelde. Ondertussen volgde ik veel workshops bij hem, en een coachingstraject, en dat voelde erg goed. Ik had wel het gevoel dat ik op mijn pad zat. Ook voelde ik dat het ophalen van de kracht van de innerlijke man daarin volop gaande was; dat was n.l. precies wat er nodig was.
 
Nu heb ik mijn website aardig staan, en het gevoel dat ik voorlopig redelijk helder heb wat ik wil. Daarmee ben ik begonnen om nu ook meer naar buiten te komen. Ik heb een zakelijke fb pagina gemaakt, en plaats nu ook regelmatig vanuit inspiratie berichten voor mijn praktijk.
De volgende stap is dat ik in mijn eigen woonplaats meer bekendheid wil krijgen. Dat betekent toch ook werken met folders, kaartjes, en wellicht een stukje in de plaatselijke krant.
 
Het gaat allemaal stap voor stap, en in afstemming wat er klopt. Dat is ook de enige manier merk ik waarop het überhaupt kan gaan. Alleen zo kan het zich gaan ontvouwen, en het neemt de tijd die het daarin nodig heeft. Ik leer dat manifestatie alles met organische groei te maken heeft: alle stappen moeten gezet worden, je kunt niks overslaan. Maar soms besef je niet welke stappen eerst ook nog nodig zijn. Soms kan je dat pas zien als je erop terugkijkt. Als ik nu terugkijk op de zomerperiode waarin er niet veel leek te gebeuren, kan ik achteraf zien dat er wel degelijk iets gebeurde, maar dat het voornamelijk een proces was wat eerst ook nog uitgewerkt moest worden.
 
En de mannelijke kracht is absoluut onmisbaar (ik ken zelf goed het ‘dobberen in Zijn’!), want het is absoluut nodig om concrete intenties te leren zetten. Maar tegelijk moet je in afstemming blijven, want alles dient doorlopen te worden. En dan kan het zich ontvouwen.
 
En zo ga ik verder, mezelf steeds vragend: wat is mijn volgende stap? En die dient dan vervolgens ook uitgevoerd te worden…
 
 Hartelijke groeten, E