Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Nieuwe Aarde Mens en Hooggevoeligheid als kwaliteit vanuit de Bron

Wanneer je hooggevoelig bent heb je een gevoeliger zenwustelsel en vang je veel sneller en meer prikkels op dan een gemiddeld persoon. Wanneer delen van je subtielere gevoels- en belevingswereld nog onbewust zijn of nog niet samengevallen is met je persoonlijkheid, kan het ervaren worden als een last en ook angstig en onzeker maken. Er ligt een oorsponkelijke kwaliteit van de Bron in om ontdekt en omarmt te worden. Wanneer je subtielere gevoels- en belevingswereld samenvalt met je persoonlijkheid geeft dit vrijheid, kracht en zelfvertrouwen. 

In de sessies:

  • Gaan we samen kijken wat jouw struikelblok is en waar je kracht ligt
  • Krijg je d.m.v. afgestemde woorden meer inzicht, bewustzijn en feeling met jouw Ware Natuur 
  • Ervaar je wat de Hartsbestemming is van jouw gevoeligheid 
  • Vaak al na een paar sessies ga je merken dat je gevoeligheid een duidelijkere plek krijgt en meer samenvalt met jezelf waardoor je Vrijheid en Zelfvertrouwen gaat ervaren
  • Komen er praktische tools naar voren zodat je de hooggevoeligheid niet meer ervaart als een last, maar als kwaliteit 
  • Is er altijd alle ruimte juist voor jouw inbreng en waar jij aandacht aan wil besteden, vanzelf komt daarnaast aan het ligt wat nog meer gezien wil worden

In de Bron zijn we Een.
Tijdens het incarnatieproces en de manifestatie naar de aardse en meer grofstoffelijke dimensies gaan er poorten dicht. Onze systemen raken gaandeweg meer verdicht en leren in afgescheiden vormen manifesteren en communiceren. Bij sommigen blijft dit meer open staan. Je bent dan letterlijk gevoeliger voor geluiden, smaken, sferen etc. In healingsessies zie ik dan vaak een energetisch groot en heel subtiel fijn vertakt meridianenstelsel, niet alleen van het fysieke lichaam, maar ook het lichtlichaam. Je ontvangt letterlijk meer prikkels en informatie. 

Hooggevoeligheid en het zenuwustelsel
Wanneer je hooggevoelig bent heb je vaak een fijngevoeliger zenuwstelsel dan een gemiddeld persoon. Hierdoor ontvang je meer prikkels en informatie uit de omgeving. Het kan dat vooral specifieke zintuigen een extra dosis prikkels binnenkrijgt, maar het kan ook via alle zintuigen (ook intuïtief dus). 

Wanneer hier niet of nauwelijks bewustzijn op is of wanneer je nog geen manier gevonden hebt hiermee om te gaan/samen te vallen met je subtielere gevoels- en belevingswereld kan er een destructief patroon ontstaan.
Je kan je vervreemd gaan voelen van jezelf en het leven, onzeker worden, steeds minder durven of willen. Je kan je overprikkeld geïrriteerd of boos voelen zonder zelf te beseffen hoe het komt, je wordt als het ware overgenomen door de emoties die de prikkel oproept. 
Wanneer je hier meer (in)zicht op krijgt en vertrouwt raakt met je belevingswereld ontstaat er overzicht en een keuze. Dit geeft zelfvertrouwen en vrijheid. 

Hooggevoeligheid als kwaliteit vanuit de Bron
Er liggen prachtige kwaliteiten in het leven vanuit je sensitiviteit en gevoeligheid. Het is een kompas vanuit de Bron. Het is er ook niet voor niets. Vaak is er is een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, je bent vaak integer en eerlijk, hebt gevoel voor waarheid en je beschikt over een enorm empathisch vermogen. Gevoelsmatig en emotioneel voel je je betrokken bij situaties, bent creatief, en ziet vaak iemands Wezen voorbij het karakter. Je wil graag bijdragen aan het groter geheel, dienstbaar voor anderen en de planeet, hulpvaardig. 

Herken je jezelf hierin en wil je meer inzicht op wat dit voor jou betekent? Ervaar hoe je gevoeligheid je kracht kan zijn en hoe je innerlijke Vrijheid creëert. Heb je een hulpvraag hierover of wil je iets delen? 
 

e-mail: info@nimvayu.com
Telefoon: 0591-547139