Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten  € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Nieuwe Aarde gezinnen en de geboorte van een nieuwe beschaving

Nieuwe Aarde gezinnen zijn energetische en praktische voorlopers in de tijd. Zij maken de weg vrij om vanuit het Hoger Hart en intuïtieve vrouwelijke te leven in de duale aardse dimensies. Nieuwe Aarde gezinnen brengen wortels voor de hogere lichtdimensies in de stof! Er komt een levende blauwdruk voor hogere Kosmische Liefde, Kennis en Bewustzijn op Aarde.

Nieuwetijds gezinnen sessie:

  • Wil je weten wat jullie hoogste bedoeling is samen als gezin?
  • Welke bijdrage/betekenis heeft de blauwdruk van het gezin voor ieders eigen Hartsbestemming en het leven van jullie Ware Natuur?
  • Wil je weten wat jullie totemkracht is en welke bedoeling jullie samenzijn heeft?
  • Wat kan je voor jezelf en elkaar doen om als gezin het platvorm te zijn voor je Ware Natuur, je Hoogste Licht. 
  • Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen vragen en inbreng. 

    Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten :) 

 

Lichtkinderen van nu

Lichtkinderen die nu geboren worden hebben een veilige basis voor hun subtielere en hogere gevoelslichamen en lichtlichamen nodig. Zodat ze met behoud van hun oorspronkelijkheid zich in de aardse dimensies kunnen manifesteren. Ze dragen een groot bewustzijn en een sterk ontwikkeld intuïtief gevoelslichaam. Voor sommigen is een aards leven nieuw en dragen daarmee niet de karmische informatie van de voorouderlijn. 


De geboorte van papa en mama's Ware Natuur
De geboorte en het grootbrengen van een of meerdere Lichtkind(eren), en het daarmee samen groeien, tilt de ouders op in een hogere staat van ontwaken en ontwikkeling die bij hun eigen Levensweg en Zielsmissie hoort. Het nodigt het oorspronkelijk potentieel van de ouders uit geboren te worden. De uitwisseling zorgt ervoor dat de persoonlijkheid voertuig wordt voor Essentie. De geboorte van papa en mama's Ware Natuur voorbij de houdingen en rollen. 
 

Mannen ontwaken
Vaders komen thuis in hun vrouwelijkheid en ziel. Moeders gaan hun kristallijnen zelf en magisch kind steunen. 
De hoogste bedoeling van jullie gezinsblauwdruk
Je kiest elkaar vanuit de kosmos, je sterafkomst en zielengroep. 
Er is een wereldwijde shift bezig waarbij vaders en mannen meer vanuit hun vrouwelijk hart leren leven en de verbinding met hun ziel. Gevoelige en bewuste Nieuwe Aarde kinderen die geboren worden bij deze vaders helpen hen de weg te vinden, terug naar de verbinding met hun onbevangen gevoelslichaam en hart. Er wordt een levenslange vervreemding en onderdrukking van hun gevoelsleven opgeheven.


Vrouwen ontwaken
Moeders en vrouwen worden geholpen hun wilde magische en sensitieve oorsprong te erkennen, eren en leven in de stof. Waarbij moeders leren hun gevoel te steunen en praktisch achter zichzelf te staan. Zich niet te verstoppen achter wat sociaal wenselijk is, maar zichzelf in alle vrijheid laten zien en neerzetten. Gevoelige en bewuste Nieuwe Aarde kinderen helpen de vrouwen en moeders hierbij. Puur door wie ze zijn en de natuurlijke interactie die daardoor tot stand komt, brengt deze evolutionaire groei in beweging. 
De gevoelsmatige en intuïtieve oorsprong van het Hart komt op de voorgrond van de persoonlijkheid.

 

e-mail: info@nimvayu.com
Telefoon: 0591-547139