Geen producten (0)

Hier in de praktijk en merkbaar in het collectief heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe de aanpassing en de verharding van de mannelijke kant plaatsgemaakt heeft voor een open mannelijk hart die de innerlijke gevoeligheid, wijsheid en intuïtie opnieuw leert kennen en steunen. De kristallijnen gevoeligheid kan in het aardse en praktische geboren worden. Hiermee is de aandacht van buiten naar binnen verschoven. Waar de gevoeligheid nog veiligheid zocht in omstandigheden buiten zichzelf, is er nu een prachtig herstel voelbaar dat het haar eigen Thuis weer herinnert. Een geboorte in haar eigen Zijn. De innerlijke man (de praktische kant) is de wijsheid en intuïtie van het vrouwelijke weer serieus gaan nemen en samen kunnen ze verder. En het vrouwelijke stapt uit sluiers van slachtofferschap en projectie. Durft weer open te staan, terug naar haar onbevangen kern. Waar vrouwen een eigen en/of collectieve wond van de grootmoeders dragen, kan ondanks een aanwezige (innerlijke) man nog weerstand en onveiligheid worden ervaren om werkelijk in haar kracht, stralendheid en schoonheid zichtbaar te zijn. Dit vergt dan nog meer heling en bewustzijn. 

Wanneer blijvend de stevigheid van de innerlijke man voelbaar is, ontvouwt er een nieuw vertrouwen in het lichaam, waardoor de gevoeligheid zich zal openen vanuit een lichamelijke bezieling. Dit is bij velen gebeurd en dit heeft een groot lichtveld van vrouwelijk ontwaken tot gevolg. 

De integratie van de innerlijke man in relaties
Dit thema heeft zich sterk laten zien in relaties het afgelopen jaar. Veel vrouwen ervaarden een 'afwezige man'. Deze vrouwen hebben het afgelopen jaar meer hun innerlijke man geïntegreerd en ontdekten een directe verschuiving in de relatie. Bij de man valt er automatisch een druk weg. Hij hoeft niet meer 'iemand' te zijn als opvulling voor haar leegte. Wanneer zij hier zelf voor gaat staan (commitment naar eigen gevoeligheid en doelen in het leven), komt haar man in zijn natuurlijke aanwezigheid en kan zijn Hart openen tot een vanzelfsprekende dienstbaarheid. 

Graag wil ik benadrukken dat ik merk dat bewustzijn en zelfontwikkeling soms gepaard gaat met controle en voor je het weet ben je de hele dag jezelf aan het behandelen ;)
Mijn vriend is hierin een levende engel voor mij! Soms kan ik erg serieus dingen afwegen,afstemmen en invoelen. Het kristalbewustzijn is erg perfect ;) en hij laat mij hierin dan weer mooi de joy, ontspanning en vreugde zien. We zijn 11 jaar samen en dagelijks lig ik in een deuk om zijn grapjes, maken we samen de grootste lol die alleen wijzelf begrijpen waarschijnlijk en zijn we lekker aan het klieren. Hiermee kom ik direct in een ontspanning en een natuurlijke staat van vreugde. Ik heb mede door hem herinnert dat mijn oorspronkelijke staat vreugde is (deze staat is voor iedereen oorspronkelijk). Wanneer je deze bedding weer gaat voelen kom je terug in een staat van lichtvoetigheid. De waarachtige inzichten van het kristallijn bewustzijn werken samen met jouw ondeugende elfennatuur en het vuur van jouw passie. 


Vreugde is jouw natuurlijke trilling
Wanneer dit proces is voltooid, komt er weer ruimte om te ontspannen in je lijf.  In dit vertrouwen kun je doelen te stellen die dienstbaar zijn aan je levensbestemming vanuit gemak en plezier :) 

Ieder heeft eigen inwijdingspoorten en ervaring op te doen
Ieder loopt haar eigen weg hierin en heeft eigen ervaringen als inwijdingspoorten tot de geboorte van de kristallijnen vrouw. Wanneer je hierin ook een omslag ervaart of nog middenin het proces zit, is het aan te raden en fijn om vóór de jaarwisseling een healing te doen. Dit creëert vaak diepgaande inzichten en een blijvende shift. Ik voel dat deze energie nu erg open staat, daarom hebben de sessies hierover een verdiepende kracht en uitwerking. 
Voor vragen of boekingen kan je mailen naar info@dekristalbel.com of bellen nar 0598-795317
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen je oorspronkelijk Zelf uit te nodigen :)