Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten  € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Relaties


Iedere relatie is een inwijdingsweg die beide optilt naar een hogere staat van ontwaken. Het nodigt je uit samen te vallen met de Bron in jeZelf


De val uit eenheid
In de sferen, nog voor je geboren bent, is alles één. Tijdens de incarnatie drukt het Universum zich uit door 'ons' heen tot aan het fysieke lichaam. Tijdens deze reis ontstaan de eerste splitsingen en gevoel van afgescheidenheid. Door deze splitsingen en geboorte in de aardse realiteit ontstaan ook de eerste verlangens naar eenheid en verbondenheid. De weg terug naar huis. Onbewust is er constant een zoektocht naar deze eenheid en harmonie in alles wat we doen.

Verlangen naar eenheid drukt zich uit in relaties
Later drukt dit verlangen naar Eenheid/Thuis zich ook uit in relaties. Een relatie is een directe weg voor de ziel om te leren, te groeien en zich te verbinden/herinneren aan de eenheidservaring, dat wat ooit achtergelaten is. En maakt wakker waar jouw ziel geboorte aan wil geven in het leven. Iedere relatie kent een hogere bedoeling die beide optilt naar een meer ontwaakte staat van Zijn. Wanneer je verliefd bent, of in een liefdesrelatie in het algemeen, spiegelt de ander een nog slapend of onbewust aspect in je dat geboren wil worden en geleefd wil worden in jouzelf. De ander maakt  het potentieel dat klaarstaat bewust/wakker. De relatie is een constante uitnodiging om samen te vallen met je Zelf. Om samen te vallen met de Androgene oorsprong (voorbij mannelijke en vrouwelijke houdingen) die je in Wezen Bent. 

Het innerlijk Heilig Huwelijk
Het innerlijk heilig huwelijk ontstaat wanneer het mannelijke en vrouwelijke in je versmelt en samenvalt met de androgene essentie die je in Wezen Bent. Je voelt je ten diepste thuis in jeZelf en het Leven en belichaamt de hoogste relatie met jezelf. Je weet dat niets buiten jezelf je opvult of completer maakt, omdat er een eenheidsrealisatie is binnenin. Aangeleerde en onbewuste houdingen transformeren en maken plaats voor een gevulde innerlijke Vrede. 

 

Relatie healing/reading

  • Er is altijd inbreng voor eigen vragen en thema's
  • Ontdek welke inwijdingsweg jullie samen bewandelen en waarom je als ziel bij elkaar bent.
  • Hoe de relatie jullie beide optilt naar een hogere staat van ontwaken en wat het hoogste doel van de relatie is. 
  • Ervaar hoe je elkaar helpt geboorte te geven aan je volledig potentieel.
  • Ervaar een Heilig Huweijk initiatie, een gewijde energieruimte voor jezelf en met elkaar. Deze bijzondere energie overdracht verdiept het innerlijk heilig huwelijk. Een initiatie/viering van het samenzijn. En verdiept de overgave in het samenzijn. 

e-mail: info@nimvayu.com
Telefoon: 0591-547139