Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten  € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Schedelreadingen en readingen voor bijzondere kristallen.

 

Kristallen zijn lichtdragers. Er zijn universeel 'wakkere' en 'open' kristallen. Dit betekent dat het kristal in vele dimensies actief is en vaak worden deze kristallen door kolossale krachten/wezens bewoond en bezield. Sommige kristallen dragen een zeer unieke energie die samenwerkt met allerlei andere rijken en dimensies. De samenkomst van de juiste hoeder en een krachtig kristal is een bijzondere gebeurtenis. Al jaren geef ik schedelreadingen/ openingen en activaties en readingen/openingen en activaties voor bijzondere kristallen. Hiermee krijg je heel concreet duidelijk inzicht en woorden voor de kwaliteit en energie van het kristal en zijn bedoeling in samenwerking met jou.
Ik kijk er naar uit dit jaar nog vele mooie mensen en kristallen te mogen ontmoeten! :) Cliëntervaring over de schedel-en kristalreadingen> 

Al op jonge leeftijd liet ik mijn kinderen testen wanneer het niet zo lekker liep. Dit gaf veel inzicht en diepgang in onze relatie. Later kwamen hier de readingen bij. Die eigenlijk hetzelfde inzicht gaven. Grotere waarheden lieten zich zien en voelen. En leverde prachtige ingangen op om weer verder met elkaar te kunnen groeien!

Tot het moment kwam dat ik een kristal aanschafte waar ik zelf wel veel moois bij voelde maar eigenlijk het gevoel had dat hier veel meer over te vertellen viel. Ik kreeg het zelf niet helder genoeg. Eigenlijk per toeval werd ik doorverwezen naar jou Manon. Manon is daar een kei in, werd mij gezegd. En dat klopt(e)!! Ongelooflijk!! Zoals ik in het verleden inzicht kreeg in het doen en laten van mijn kinderen (en van mijzelf!) door de readingen, zo kreeg ik door de readingen ook heel veel inzicht in de prachtige kristallen die ik gekocht had!
Ook open jij de kristallen op diepere lagen. Waardoor er nog meer werelden voor mij open gaan. Zo leer jij mij het contact met de kristallen te verdiepen. De werelden die jij zichtbaar/voelbaar maakt in kristallen zijn enorm!!! Het is alsof ik vele dimensies binnenstap!! Diepe dankbaarheid voor zoveel schoonheid die zichtbaar wordt door de kristallen wereld! Diepe dankbaarheid voor zoveel kennis uit ons universum! En diepe dankbaarheid dat dat alles voor mij beschikbaar komt om te healen wat er op mijn pad komt.    
Grote dankbaarheid dat jij in mijn leven gekomen bent. ;)
 
Lieve groet A